Brand

YASMIN - oja naturala - 12 ml

79,00 Lei
OZN1092
+
  • Pinterest

YASMIN - oja naturala - 12 ml

Yasmin este un ton adanc de albastru-indigo. Dominant, plin de forta, o culoare care radiaza. Poate fi un companion perfect de seara.  

Ojele OZN sunt vegane, au o aplicare facila, o uscare rapida, o rezistenta ridicata si vin intr-o paleta variata de culori.

Lacurile pentru unghii OZN ofera acoperire si longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. In plus, toate produsele OZN sunt vegane si si-au asumat un real angajament in ceea ce proveste reducerea toxicitatii, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dauna sanatatii.

Ojele OZN poarta numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii vazute pe strada si al carei look a constituit o sursa de inspiratie pentru echipa brand-ului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le imprumuta numele si celui apartinand celor care le poarta. 

OZN foloseste numai ingrediente non-toxice de inalta calitate. Lista sa de ingrediente este 7 FREE – nu contine formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetona si toluen.

Toate produsele sunt MADE IN GERMANY, fapt care implica inclusiv provenienta germana a tuturor ingredientelor folosite.

Atributele-cheie ale lacurilor pentru unghii OZN:

  • vegan & cruelty free
  • rezistenta excelenta
  • acoperire perfecta
  • finish plin de stralucire
  • uscare rapida

APLICARE:

Inainte de aplicarea ojei, mainile se spala doar cu apa si sapun. Folosirea dezinfectantilor sau a altor solutii de curatare pot afecta calitatea aplicarii ojei. De asemenea se evita folosirea cremei de maini sau a oricarui alt produs cosmetic.

Se aplica primul strat – se incepe de la mijlocul unghiei si se continua in partile laterale. Dupa aproximativ 2 minute se aplica si al doilea strat. Se pastreaza o foarte mica distanta fata de cuticule, deoarece in aceasta zona a unghiei oja poate sari ulterior.

Nu suflati peste unghiile proaspat ojate! Procesul de uscare va fi intarziat, nu faceti decat sa adaugati umezeala pe suprafata unghiilor.

Pont: oja se usuca mai repede pe mainile calde.

Oja se usuca dupa 5 – 8 minute, iar dupa 15 minute capata rezistenta la soc. Pentru prelungirea rezistentei ojei pe unghii, se recomanda folosirea unei base coat si a unui top coat.

VEGAN

Societatea se afla intr-o stare de evolutie catre o abordare mai sustenabila si mai sanatoasa in ceea ce priveste produsele de consum. Oamenii sunt mai constienti de ceea ce mananca si de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent, industria cosmeticelor devine din ce in ce mai atenta si mai critica in relatie cu ingredientele si procesul de productie. OZN isi asuma angajamentul unei linii de lacuri pentru unghii vegane, excluzand toate produsele de origine animala (inclusiv pigmenti sau orice alt tip de substante derivate).

FARA INGREDIENTE NOCIVE

Este crucial ca produsele OZN sa nu aiba vreun efect negativ asupra sanatatii consumatorului. Formulele sale sunt concepute fara vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folositi solventi si compusi alternativi, care sunt biodegradabili si nu afecteaza sanatatea sau mediul inconjurator. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic.

In mod evident, insa, compozitia unei oje nu poate fi formata numai si numai din ingrediente organice sau fie si numai naturale. Totusi, OZN nu foloseste formaldehida (cancerigena), toluen (ataca pielea si poate duce la inflamatie), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetona, ftalati (un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemului nervos si rinichilor si poate provoca greata si dificultati respiratorii) si colofoniu (care poate provoca dermatita de contact).

OZN constituie o alternativa vegana si prietenoasa cu mediul la ojele conventionale. Desi lipsite de o suma de ingrediente (daunatoare) tipice pentru formulele comerciale, produsele OZN nu aduc si un compromis din punctul de vedere al intensitatii culorii sau aspectului final.

Delimitandu-se fata de aditivii toxici, formulele benigne OZN pot lua expresia oricareia dintre culorile curcubeului.

MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fara testare pe animale!

Nota: A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti bine cu multa apa si apelati la medic sau farmacist. A nu se folosi in cazul pielii inflamate sau care prezinta rani. In cazul reactiilor alergice intervenite in urma contactului cu pielea, apelati la sfatul medicului sau farmacistului.

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce stim noi ca reprezinta abrevierea in limba romana, respectiv "obiecte zburatoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei si de meserie si designer grafic, povesteste cum a ajuns la OZN:

"Am cautat un nume scurt, de impact si edgy care sa ne satisfaca totodata si pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur si simplu combinatia perfecta de litere, armonioasa pentru ochi si cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN in sine nu are vreo semnificatie mai adanca, in limba romana este prescurtarea de la "obiecte zburatoare neidentificate". Dar cumva ni s-a potrivit, pentru ca atunci cand pui bazele unei companii noi, este intr-un fel ca un zbor inspre necunoscut'".

Ingrediente: Paraformaldehyd Polykondensationsharz, ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, DIACETONE ALCOHOL, Alcohol, CI 77891, ACRYLATES COPOLYMER, BENZOYL ISOPROPANOL, CI 74160, Polyphosphoric acids, esters with 2-oxepanone-polyethylene glycol mono-Me ether-tetrahydro-2H-pyran-2-one reaction product, compds. with 2-(dibutylamino)ethanol, CI 60725, CI 77266

12 ml

Brand: OZN VEGAN

Producator: OZN VEGAN

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu