WELEDA

WELEDA

Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de medicamente pentru terapia antropozofica.

Numele Weleda reprezinta ingrijire completa a corpului de inalta calitate. In cele peste 90 de produse se ascund mai bine de 90 ani de experienta in producerea cosmeticelor naturale. Calitatea si disponibilitatea materiilor prime este asigurata de propriile culturi biodinamice (sunt cultivate peste 200 de specii diferite de plante), recoltari din flora spontana cu certificare si de cooperarea indelungata cu partenerii contractuali.

Produsele Weleda pentru ingrijirea pielii poarta insemnul calitatii NaTrue, cosmetice naturale certificate. Nu se utilizeaza substante sintetice pentru culoare si parfum, parfumul produselor provenind exclusiv din uleiuri eterice naturale. De asemenea, nu se utilizeaza nici un fel de conservanti sintetici sau „identic naturali". Mai mult de 30 de produse au primit calificativul ÖKOTEST „foarte bun“ respectiv au primit nota maxima „recomandat“. Stiftung Warentest a conferit de mai multe ori calificativul „bun“. La BioFach, targul international al produselor naturale, Weleda a primit de mai multe ori distinctia „Produsul Anului“.