Brand

Unt exotic de Uccuba, 30 g

46,00 Lei
AKM145
+
  • Pinterest

Unt exotic de Uccuba, 30 g

Uccuba este un arbore nativ in campiile inundate din bazinul Amazonului, care ajunge pana la inaltimea de 25-30 m. Un copac matur produce intre 30-50 kg de seminte pe an. Aceste seminte bogate in grasimi (60-70%) sunt presate, din ele extragandu-se un unt exceptional de bogat in acizi grasi esentiali, vitamina A si C.

Untul de Uccuba brandul Akoma este deosebit de benefic pentru tenul uscat sau matur, redand fermitatea si elasticitatea diminuate in timp. Este bogat in acizi palmitic, miristic si lauric, componente esentiale in procesul de dezvoltare si regenerare a celulelor, dar si in sprijinirea sistemului imunitar al pielii.

Untul de Uccuba are usoare proprietati antiseptice si antiinflamatoare, cu rezultate bune in tratarea simptomelor de piele uscata, eczema, iritatie, acnee, arsuri solare. Este un ingredient versatil, care se poate utiliza ca atare, aplicat direct pe piele, sau inclus in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapunuri, lumanari naturale.

Untul de Uccuba are un punct inalt de topire si o valoare de saponificare care depaseste grasimile animale, ceea ce il face ideal pentru includerea in sapunurile artizanale.

Beneficii ale untului de Uccuba:

  • mentine hidratarea in tesuturi
  • are proprietati antiage, reda tonusul si elasticitatea
  • are proprietati antiinflamatoare, benefic pentru eczema, iritatii, piele uscata
  • are proprietati antiseptice, benefic pentru acnee
  • calmeaza arsurile solare

Mod de utilizare: aplicat direct pe piele si masat usor pana la absorbtie sau inclus in compozitii cosmetice, creme, lotiuni, sapunuri, lumanari naturale.

Ingrediente: 100% unt obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui Uccuba (Virola Sebifera); origine: Brazilia

30 g

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu