Brand

Unt exotic de Tacuma brazilian, 30 g

32,90 Lei
AKM144
+
  • Pinterest

Unt exotic de Tacuma brazilian, 30 g

Arborele de Tacuma este originar din padurea amazoniana si produce fructe comestibile, apreciate de localnici pentru savoarea lor. Din semintele arborelui se extrage un unt de culoare alb-galbuie, cu miros si caracteristici foarte similare cu ale untului de Muru Muru.

Acest unt este solid la temperatura camerei, insa se topeste rapid in contact cu pielea sau la temperaturi mai ridicate, transformandu-se intr-un ulei usor de aplicat pe piele si pe par.

Untul de Tacuma Akoma este bogat in acizi grasi si polifenoli, responsabili de combaterea proceselor de oxidare celulara cauzate de radicalii liberi.

Piele: Untul de Tacuma Akoma este un excelent hidratant si emolient. Nu lasa o pelicula grasa pe piele, fiind foarte permeabil. Poate fi folosit si de persoanele cu piele sensibila. Este bogat in acizi grasi (palmitic, stearic, oleic si linoleic), esentiali in procesele de dezvoltare si regenerare celulara, in lupta impotriva radicalilor liberi, in reglarea sistemului imunitar al pielii si parului.

Par: Untul de Tacuma Akoma este similar in proprietati cu untul cu muru muru. Poate fi folosit pentru hidratarea scalpului uscat, iritat, dar mai ales pentru redarea sau mentinerea frumusetii si stralucii parului. Poate fi aplicat ca atare, direct pe par sau incorporat in sampon/balsam. Hidrateaza exceptional parul uscat, deteriorat, cret, cu fire rebele.

Untul de Tacuma poate fi folosit si in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, balsamuri de buze, fonduri de ten, balsamuri si masti de par sau scalp, lotiuni leave-in pentru par, scruburi si produse pentru baie etc. Datorita continutului ridicat de acizi grasi, untul de tacuma confera stabilitate emulsiilor homemade, fara sa afecteze textura produsului final.

Utilizare:

Poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele/par/scalp. Se topeste in contact cu palmele sau la temperaturi mai ridicate (in timpul verii), ceea ce face ca aplicarea sa fie facila.

De asemenea, poate fi inclus in compozitii cosmetice homemade:

  • in creme si lotiuni: 3-15%
  • balsamuri si unguente: 5-100%
  • creme si unturi de corp, emulsii apa/ulei: 3-20%
  • balsam de par: 3-10%

Ingrediente: 100% unt din samburii arborelui Tacuma (Astrocaryum tucuma); origine: Brazilia

30 g

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu