Brand

Unt exotic de Murumuru nerafinat, 50 g

55,00 Lei
AKM018
+
  • Pinterest

Unt exotic de Murumuru nerafinat, 50 g

Untul de murumuru (Astrocaryum Murumuru) este extras din fructele arborelui cu acelasi nume, localizat in padurea amazoniana si imprejurimi: un tip de palmier cu frunze extrem de lungi (pot atinge chiar si 4 m) si fructe rosii ce cresc sub forma de ciorchini. Samburii acestuia au forma de migdale si ajung la maturitate cu un continut impresionant de grasimi, in jur de  40%.

Are propietati antiinflamatoare si antibacteriene puternice (datorita continutului ridicat de acid lauric). Hidrateaza pielea in profunzime si reface stratul lipidic de la supfrata pielii. Resprezinta o reala solutie pentru aproape orice tip de par, avand o structura a acizilor grasi foarte similara cu sebumul uman, restabilind echilibrul la nivelul scalpului si al firului de par in mod natural. Este un excelent emolient si contine de trei ori mai multa vitamina A decat morcovii.

Este indicat in cazul tenurilor uscate, a buzelor crapate si zone cu piele extrem de uscata. Un aliat de nadejde pentru parul tern, lipsit de volum si fara vlaga. De asemenea, ajuta in lupa contra caderii parului si la regenerarea acestuia.

Formeaza sinergie speciala cu uleiul de argan si primula pentru ingrijirea tenului matur.

Pentru tenul uscat poate fi combinat cu ulei de germeni de grauavocadomasline sau migdale.

Ingrediente: 100% unt exotic de Murumuru nerafinat (Astrocaryum Murumuru); origine: Ghana

50 g

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu