Brand

Unt de shea nerafinat extra soft Shea Million, 50 ml

45,90 Lei
AKM0089
+
  • Pinterest

Unt de shea nerafinat extra soft Shea Million, 50 ml

Untul de shea Shea Million de la Akoma, nerafinat, certificat organic si fairtrade, cu uz alimentar, este ambalat intr-o cutie cocheta, de mici dimensiuni, ce incape in orice geanta.

Poate fi folosit ca balsam de buze, crema de maini, unghii si cuticule, crema de fata sau pentru hidratarea oricaror zone de piele uscata (coate, calcaie, etc.). Este ideal pentru iritatiile de scutec ale bebelusului sau pentru iritatiile cu care se confrunta barbatii cand se barbieresc. Imbunatateste aspectul vergeturilor, cicatricilor, arsurilor. Este bogat in vitamina A, E, F, minerale, proteine si acizi grasi - bun la toate, mereu la indemana!

Shea Million este numele unei game de unt de shea 100% organic, nerafinat si provenit din comert echitabil, manufacturat in mod traditional in Ghana. Este un unt de shea foarte moale si matasos.

Acest unt de shea este achizitionat direct de la Akoma Cooperative Multipurpose Society, care a fost creata cu scopul de a-i ajuta pe localnici sa se ridice peste pragul saraciei. Prin intermediul sistemului Fairtrade, muncitorii incaseaza pretul corect raportat la nivelul muncii, ceea ce le permite sa-si intretina familiile. Numele gamei Shea Million deriva din idealul declarat al cooperativei: sa schimbe in bine vietile a 1 milion de locuitori ai Africii. Cumparand produsele Shea Million veti avea o contributie importanta la acest vis.

Ingrediente: 100% unt de shea nerafinat

Certificare: Soil Association Cosmos Natural

50 ml

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu