Brand

Unt de cacao premium nerafinat, grad alimentar, certificat organic, 100 g

47,00 Lei
AKM021
+
  • Pinterest

Unt de cacao premium nerafinat, grad alimentar, certificat organic, 100 g

Untul de cacao Akoma este solid la temperatura camerei, insa se topeste la temperatura corpului, facandu-l ideal pentru tratamente cosmetice.

Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi, continand antioxidanti naturali si hidratanti, facandu-l ideal pentru prevenirea si indepartarea vergeturilor. Untul de cacao mentine pielea moale si supla. Se absoarbe rapid in piele si este folosit ca ingredient activ in majoritatea cremelor pentru vergeturi, eczema sau dermatita. Untul de cacao creeaza o bariera la nivelul pielii sensibile, protejand-o de factorii externi si mentinand nivelul de hidratare.

Untul de cacao este des utilizat de femeila insarcinate, atleti si culturisti pentru prevenirea vergeturilor. Poate reduce vizibil vergeturile, vindeca arsuri si cicatrici in urma unei utilizari indelungate. Penetreaza primul strat al pielii, ajungand la derma, avand astfel un efect reparator incepand din profunzime.

Utilizare: Untul de cacao Akoma poate fi folosit simplu, pentru hidratarea pielii, sau combinat cu uleiuri de masaj sau ulei organic de nuca de cocos. De asemenea, il puteti utiliza intr-o varietate de produse cosmetice care ajuta la reducerea uscaciunii si imbunatatirea flexibilitatii pielii.

Uz alimentar: puteti folositi untul de cacao Akoma pentru prepararea prajiturilor, deserturilor, inghetatei sau a ciocolatei.

Untul de cacao Akoma nu contine conservanti si coloranti. A se depozita in locuri uscate si racoroase.

Ingrediente: unt de cacao 100% (Theobroma cacao) nerafinat; obtinut prin presare la rece a boabelor de cacao; origine: Republica Dominicana

Ambalare: in cutie transparenta

Certificari: Soil Association

100 g

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu