Brand

Ulei organic fermitate si marire bust

199,50 Lei
80201
+
  • Pinterest

Ulei organic fermitate si marire bust

Cu o formula veche de peste 4000 de ani, Body Boost Eco Cosmetics este un ulei cosmetic dar si cu rol aroma-terapeutic, special pentru zona bustului. Este o combinatie aleasa de ulei organic de jojoba si uleiuri esentiale speciale: ylang-ylang si geranium african.

Rolul sau este de a accelera metabolismul celulelor grase, fara a solicita tesutul conjunctiv. Numarul celulelor grase nu creste, insa acestea isi sporesc dimensiunea, ceea ce are ca rezultat cresterea sanilor mici cu o treime. Celulele din tesutul mamar reactioneaza la amestecul de arome, ducand la o crestere naturala a sanilor, o forma ideala de recapatare a fermitatii, fara sa influenteze sistemul hormonal.

Este economic in utilizare, dar si din punct de vedere al costului (un flacon este suficient pentru 2 -3 luni). A demonstrat o rata de succes de peste 90% - in 6 luni de utilizare regulata!

Produsul este testat dermatologic, iar reactiile alergice sunt mult sub media regasita in aromaterapie (sub 1%). Body Boost este 100% natural si 98% organic, fiind certificat Ecocert.

Nu contine conservanti, coloranti sau arome artificiale; nu contine emulgatori si agenti de ingrosare; are un miros placut de trandafir; este uleiul ideal pentru masajul pieptului; este bine tolerat de organism.

Mod de utilizare: Body Boost incepe sa-si faca efectul dupa aproximativ 5 luni de utilizare regulata (aceasta inseamna echivalentul a 2 flacoane). Uleiul se aplica uniform in palmele umede si se maseaza sanii de 2 ori pe zi. Daca apar tensionari ori dureri in zona pieptului, utilizati o singura data pe zi. A demonstrat o rata de succes de peste 90% din cazuri in 6 luni de utilizare regulata! Body Boost se adreseaza numai celulelor grase din tesutul mamar – nu poate fi folosit pentru coapse.

Ingrediente: Ulei organic de jojoba; mix de uleiuri esentiale (ylang-ylang, geranium african)

Certificari: Ecocert

50 ml

Brand: ECO COSMETICS

Producator: ECO COSMETICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu