Brand

Ulei organic de avocado, crud, 100 ml

73,00 Lei
AKM0735
+
  • Pinterest

Ulei organic de avocado, crud, 100 ml

Uleiul de avocado (Persea Gratissima) Akoma este un ulei monosaturat, de culoare verde-masliniu, cu o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca. O sursa bogata de vitamina A, B1, B2 si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca fiind un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.

Este absorbit cu usurinta, chiar si in profunzime, din aceasta cauza fiind un bun transportator pentru alte substante cosmetice active. Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante recunoscute pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile.

Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, de aceea este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing.

Folosirea uleiului de avocado pentru par  poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului. Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si aminoacizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se recomanda ca un ingredient de baza in produse pentru ingrijirea si tratarea parului.

Proprietati:

  • emolient, catifelant
  • penetrant
  • regenerant, restructurant
  • cicatrizant
  • hidratareaza si inmoaie pielea
  • atenueaza reactiile inflamatorii
  • regleaza permeabilitatea celulara
  • hranitor si regenerant al parului   

Recomandari:

  • ten matur, ridat, devitalizat
  • ten uscat sau descuamat
  • ingrijirea gatului si decolteului
  • piele sensibila, fragila
  • ingrijirea zonei ochilor
  • cicatrici si mici imperfectiuni ale pielii
  • vergeturi, preventiv si curativ
  • transportarea mai profunda in piele a diverselor active cosmetice
  • regenerarea parului uscat, deteriorat, afectat de chimicale
  • prevenirea caderii parului

Mod de utilizarepoate fi utilizat ca atare nediluat pe piele si par sau:

  • ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea pielii, protejarea de uscare si deteriorare
  • ca ingredient in compozitii cosmetice dedicate ingrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hranire
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni si unguente dedicate ingrijirii si regenerarii tesutului sensibil si fin din jurul ochilor, gat si decolteu
  • ca ingredient in prepararea de unguente emoliente pentru tesuturile lipsite de elasticitate, piele intarita
  • ca ingredient pentru prepararea de uleiuri inainte de plaja
  • ca ingredient in prepararea de masti pentru regenerarea, hranirea si intarirea parului
  • ca ulei de baza in aromaterapie pentru diverse masaje, alaturi de uleiuri esentiale alese dupa preferinte

Combinatii recomandate:

  • combinat cu ulei de masline pentru pregatirea pielii la expunerea la soare
  • combinat cu ulei de rosa mosqueta si/sau ulei din germeni de grau pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
  • combinat cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru masca de par pentru parul uscat
  • combinat cu ulei de cocos, ulei esential de cedru atlas si rozmarin pentru prevenirea caderii parului

Ingrediente: Ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil); obtinut prin presare la rece din pulpa fructului; origine: Africa de Sud

Certificari: Soil Association

100 ml

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu