Brand

Ulei esential de Ylang-Ylang (cananga odorata) organic, 10 ml

52,70 Lei
01160
+
  • Pinterest

Ulei esential de Ylang-Ylang (cananga odorata) organic, 10 ml

Aroma dulce, intensa, exotica, amelioreaza depresia, gelozia, frustrarea, ajuta in frigiditate sau impotenta. In compozitii cosmetice este recomandat pentru reglarea secretiei de sebum. Stimuleaza cresterea parului.

Floarea florilor, ylang-ylang emana un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietati antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorita efectului sedativ si calmant asupra sistemului nervos favorizand relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultatilor sexuale cauzate de stres, anxietate, stari tensionate. Este probat si recomandat in tratamentul impotentei si frigiditatii.

Pe plan psihologic, alaturi de proprietatile descrise mai sus, uleiul esential ascute simturile si amelioreaza, frica, gelozia, mania si frustrarile. Uleiul esential este unul foarte senzual pentru momente intime.

Se recomanda o dozare atenta a uleiului esential de ylang-ylang deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata.

Proprietati:

  • antidepresiv
  • afrodisiac
  • hipotensiv
  • regulator seboreic
  • tonifiant al pielii
  • echilibrant
  • sedativ nervos
  • stimulant circulator

Recomandat pentru:

  • calmarea pielii sensibile
  • echilibrarea tenului mixt
  • echilibrarea secretiei de sebum
  • efectul stimulativ asupra scalpului, promovand cresterea parului
  • aromaterapie in hipertensiune arteriala
  • ameliorarea emotiilor
  • conditiile de nevrozitate, palpitatii
  • aromaterapie si masaj pentru ameliorarea impotentei sau frigiditatii
  • libidou scazut

Se potriveste cu: bergamota, ghimbir, grapefruit, neroli, palmarosa, patchouli, lemn de santal, vetiver.

Utilizare:

  • ca ingredient in creme si lotiuni dedicate tenului mixt, in concentratie de 1%
  • inclus in creme si lotiuni pentru reglarea secretiei de sebum indiferent de tipul de piele, in concentratie de 1-2%
  • ca ingredient in masti pentru tenul uscat, sensibil, alaturi de alte ingrediente naturale specifice, in concentratie de 1-2%
  • ca parfumant in cosmetice si crearea de parfumuri exotice, romantice, 2-3%
  • ca ingredient inclus in unguent pentru masarea scalpului, 2%
  • inclus intr-un ulei vegetal, de cocos de exemplu, pentru masaj sedativ sau senzual, 1-2%
  • in apa de baie cateva picaturi pentru o atmosfera romantica, pentru reducerea starilor tensionate si de anxietate
  • in candela sau vaporizatoare pentru asigurarea unei ambiante favorizante persoanelor cu probleme sexuale, libidou scazut, frustrate sau cu hipertensiune arteriala

Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu extrema moderatie in sarcina si alaptare;
se recomanda o dozare atenta deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata; non-alergizant, recomandam totusi efectuarea testului inainte de utilizare; nu lasati la indemana copiilor; uz extern!

Ingrediente: Ulei esential de Ylang-Ylang (cananga odorata) organic, din agricultura ecologica fara pesticide, erbicide, fertilizatori.

Tara de provenienta: Madagascar. Produs in Germania, prin metoda la aburi. 

Certificari: Demeter

Mod de pastrare: inchis ermetic, la loc uscat si racoros, ferit de lumina

10 ml

Brand: ECO COSMETICS

Producator: ECO COSMETICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu