Brand

Ulei esential de Trandafir dilutie 5% (Rosa Centifolia), 10 ml

34,30 Lei
EO-41
+
  • Pinterest

Ulei esential de Trandafir dilutie 5% (Rosa Centifolia), 10 ml

Denumire latina: Rosa Centifolia
Parti utilizate: petale
Origine: Maroc
Metoda de extractie: distilare la abur; dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Uleiul esential de trandafiri este printre cele mai scumpe si pretioase elixiruri ale frumusetii. Este obtinut din petalele trandafirilor, prin metoda distilarii cu aburi. Sunt necesare circa 4 tone de petale pentru a obtine un litru de ulei. O singura picatura de ulei esential de trandafiri contine esenta si parfumul a 30 de trandafiri.

Compozitia uleiului esential obtinut din "regina florilor" este una dintre cele mai complexe. Dintotdeauna este unanim recunoscut pentru proprietatile sale regenerante.  Parfumul sau este linistitor, faciliteaza buna dispozitie si alunga gandurile rele. 

Puternic regenerator celular, astringent, antirid, ajuta refacerea epidermei dupa arsuri. Trandafirul are o actiune pozitiva asupra problemelor psihice datorita proprietatilor sale de tonic general. 

O esenta cu un parfum distinct, bogat si rafinat, potrivit indeosebi pentru crearea de parfumuri feminine, florale, senzuale, uleiul esential de trandafiri este o alegere buna pentru parfumurile incantatoare, ce evoca o gradina de trandafiri in roua diminetii.

Proprietati aromaterapeutice:  

  • armonizant psiho-emotional, calmeaza durerile de cap
  • este recunoscut pentru proprietatile afrodisiace, este de ajutor in caz de frigiditate, libidou scazut
  • stimuleaza starea de bine si increderea in sine
  • induce o stare de relaxare si de optimism
  • folosit sub forma de ulei de masaj, 3-5 picaturi diluate in ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale
  • ajuta in depresie, scade febra, este un tonic pentru organism

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: Ulei esential din petale de trandafir (Rosa Centifolia), dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu