Brand

Ulei esential de Scortisoara (Cinammon Ceylan) din culturi salbatice, 10 ml

26,50 Lei
02053
+
  • Pinterest

Ulei esential de Scortisoara (Cinammon Ceylan) din culturi salbatice, 10 ml

Uleiul esential de scortisoara se obtine prin distilarea frunzelor sau a scoartei, este un puternic antiseptic si are proprietati analgezice, antibacteriene si stimulante. In cantitati mici este afrodisiac si s-a demonstrat ca mirosul de scortisoara calmeaza si stabilizeaza nervii, amelioreaza tensiunea si revigoreaza simturile. Parfumeaza placut, purifica usor aerul din incapere si ofera un tonus mental deosebit.

Uleiul esential de scortisoara, in proportii foarte mici, este frecvent utilizat in industria parfumurilor, deoarece are aroma seducatoare dulceaga, lemnoasa si usor iute.

IndicatiiFaringita, raceala, slabiciune generala, spasm muscular, impotriva impotentei, in caz de diaree, tonic pentru inima si circulatie. Poate unul din cele mai cunoscute afrodisiace, cu cele mai multe vanzari la nivel mondial, scortisoara are proprietati terapeutice despre care exista dovezi vechi de 4000 ani.

Siguranta: Ca si masuri de precautie se recomanda la folosirea pe piele, extern, atentie maxima deoarece este un iritant puternic. Acccesele de tuse, usturimea ochilor sau a nasului sau alta forma repetitiva de disconfort inseamna ca sunteti alergic la scortisoara si folosirea ei trebuie evitata! Nu se foloseste in prezenta copiilor mici sau a femeilor insarcinate!

Mod de utilizare: uz extern, conform indicatiilor din prospect!

Ingrediente: 100% ulei esential natural de Cinammon Ceylan din culturi salbatice

Tara de origine: India. Fabricat in Germania prin metoda la abur.

Certificari: Demeter

Mod de pastrare: inchis ermetic, la loc uscat si racoros, ferit de lumina

10 ml

Brand: ECO COSMETICS

Producator: ECO COSMETICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu