Brand

Ulei esential de Portocala (Citrus Sinensis), 10 ml

15,00 Lei
EO-35
+
  • Pinterest

Ulei esential de Portocala (Citrus Sinensis), 10 ml

Uleiul esential de Portocala este o esenta cu parfum foarte placut, apreciata in aromaterapie pentru efectul linistitor, relaxant, digestiv si de favorizare a somnului. Folosit ca esenta parfumanta, aduce note de prospetime si optimism, fiind o alegere buna pentru geluri de dus, sapunuri, saruri de baie, sprayuri de improspatare a camerei si asternuturilor. 

Proprietatile uleiului de portocala: 

  • calmant al sistemului nervos, relaxant
  • sedativ, favorizeaza un somn linistit
  • antiseptic si purifiant lejer
  • parfumant placut cu note proaspete, optimizante

Sfaturi pentru utilizare a uleiului de portocala: 

  • este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie
  • dozajul indicativ pentru preparate cosmetice este de 0,5-2%
  • ca ingredient in preparate cosmetice destinate indeosebi tenului gras, acneic sau pielii cu probleme: retentii de apa, seboree, vergeturi
  • ca ingredient in creme de corp, balsamuri, gomaj si uleiuri de masaj general
  • ca ingredient pentru prepararea de sapunuri, geluri de dus, demachiante si alte produse de igiena
  • difuzat in aer pentru crearea unei atmosfere ce favorizeaza calmarea, relaxarea si instalarea somnului
  • diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj pe abdomen in caz de digestie lenta, colici, spasme intestinale
  • diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-a lungul coloanei sau pe plexul solar pentru probleme nervoase si stari tensionate
  • inclus in uleiuri de baie si saruri de baie ca esenta parfumanta cu efect relaxant
  • alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Citrus Sinensis, obtinut prin extractie la rece din coaja fructului

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu