Brand

Ulei esential de Neroli dilutie 5% (Citrus Aurantium), 10 ml

23,00 Lei
EO-32
+
  • Pinterest

Ulei esential de Neroli dilutie 5% (Citrus Aurantium), 10 ml

Denumire latina: Citrus Aurantium
Parti utilizate: flori
Origine: Tunisa
Metoda de extractie: distilare la abur

Uleiul esential din flori de portocal este o esenta pretioasa si greu de obtinut, cu parfum floral suav, foarte apreciata in parfumerie. In aplicatii cosmetice este folosit datorita proprietatilor de tonifiere si antirid, iar in aromaterapie pentru detensionare si revitalizare.

Recomandari, aplicatii: 

  • ten matur, ridat, lipsit de vitalitate
  • stres, tensiuni nervoase
  • anxietate, probleme emotionale, libidou scazut

Mod de utilizare: 

  • nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice si parfumuri
  • dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,1-2%
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii si mixuri uleioase
  • amestecat intr-un ulei vegetal, aplicat sub forma de masaj
  • avand un parfum complex cu note bine definite, uleiul de neroli se poate utiliza ca unica esenta parfumanta, dar se poate asocia si cu alte uleiuri esentiale si absolute

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: Ulei esential de Flori de portocal (Citrus Aurantium) dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu