Brand

Ulei esential de Melissa (Melissa Indicum) organic, 10 ml

21,70 Lei
01210
+
  • Pinterest

Ulei esential de Melissa (Melissa Indicum) organic, 10 ml

Ulei esential extras din Melissa Indicum, cu un miros dulce, fresh, usor citric.

Denumirea populara: roinita.

Proprietati terapeutice: Antidepresiv, antispasmodic, bactericid, carminativ, febrifug, emenagog, hipotensiv, sedativ, stomahic, sudorific, tonic. Uleiui esential de Melissa (roinita) este un excelent calmant si antidepresiv, cu rezultate bine documentate stiintific. Este sedativ, reduce palpitatiile cand inima este suprastimulata, obosita si tensiunea este crescuta pe fond de stres

Utilizari:

In aromaterapie: Mellisa este un excelent calmant si antidepresiv, cu rezultate documentate stiintific. Este sedativ, combate migrenele, febra, greata, palpitatiile.

In uleiul de masaj sau in baie: amestecat in uleiul de masaj sau in baie, Melissa combate durerile de cap, febra, depresia, stressul, durerile menstruale, problemele digestive sau infectiile fungice.

In creme si lotiuni: combate infectiile fungice, grabeste vindecarea leziunilor, iar utilizat in sampon stopeaza caderea parului.

Uleiul esential de Melissa (roinita) se combina bine cu: busuioc, trandafir, geranium, lavanda, ylang-ylang.

Precautii: Uleiul esential de Melissa este non-toxic, dar poate produce sensibilizare sau iritatii, de aceea se va folosi in cantitati reduse. Este recomandat sa fie evitat de femeile gravide sau de persoanele cu piele foarte sensibila. Uz extern, se va folosi numai conform indicatiilor din prospect!

Ingrediente: 100% Ulei esential natural de Melissa Indicum din agricultura ecologica fara pesticide, erbicide, fertilizatori.

Tara de provenienta: Egipt. Produs in Germania, prin metoda la aburi.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ECO COSMETICS

Producator: ECO COSMETICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu