Brand

Ulei esential de Lemn de trandafir (Aniba Rosaeodora), 10 ml

23,00 Lei
EO-39
+
  • Pinterest

Ulei esential de Lemn de trandafir (Aniba Rosaeodora), 10 ml

Denumire latina: Aniba Rosaeodora
Parti utilizate: lemn
Origine: Brazilia
Metoda de extractie: distilare la abur

Originar din Brazilia, cu o aroma florala, dulce, usor picanta, uleiul esential de lemn de trandafir (Rosewood) este un ingredient de baza in produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului matur, avand excelente proprietati de stimulare celulara si regenerare a tesuturilor.

In aromaterapie, uleiul esential de Lemn de trandafir este folosit pentru inlaturarea depresiei, a frigiditatii si impotentei. Este antidepresiv, analgezic usor, antiseptic, afrodiziac, bactericid, deodorant, insecticid si stimulativ.

Uleiul esential de lemn de trandafir poate ajuta in cazuri de raceala, tuse, infectii, dureri de cap, greata si probleme legate de stres, depresie si probleme sexuale, frigiditate, impotenta. 

In  ulei de masaj sau in baie, in amestec cu un ulei purtator de masaj sau diluat in baie, uleiul esential de lemn de trandafir poate trata raceala, tusea, durerile de cap, febra si tensiunea nervoasa, precum si frigiditatea si impotenta. 

In cosmetica, inclus in creme si lotiuni, uleiul esential de lemn de trandafir este cel mai eficient pentru a stimula regenerarea celulelor si tesuturilor, prin urmare, ajuta la intinerirea pielii si netezirea ridurilor, fiind un ingredient activ in produsele cosmetice de ingrijire pentru tenul matur. Se potriveste foarte bine cu toate uleiurile de citrice si florale. 

Proprietati: 

  • regenerant si anti-imbatranire
  • stimulant si tonifiant
  • calmant al sistemului nervos
  • echilibrant al starilor emotionale 

Recomandat pentru:

  • persoanele suprasolicitate, avand efect de echilibrare si impulsionare a sistemului imunitar
  • proprietatile sale afrodisiace, contribuie la ameliorarea problemelor de impotenta sau frigiditate
  • ingrijirea pielii, in special a tenului fad, lipsit de vitalitate
  • recastigarea elasticitatii si supletii tenului
  • atat pentru tenul uscat cat si pentru cel gras, echilibreaza chimia proprie a pielii
  • intinerirea pielii mature, ridate, fiind stimulent de regenerare celulara
  • stari depresive, letargie, surmenaj  

Mod de utilizare:

  • inclus intr-un ulei vegetal de baza, de rosa mosqueta de exemplu, pentru masaj facial in cazul unui ten obosit, lipsit de vitalitate, in concentratie de 1-1,5%
  • inclus intr-un ulei vegetal de baza, jojoba de exemplu, pentru masaj in cazul tenulului gras, congestionat, in concentratie de 1-1,5%
  • ca ingredient in prepararea cremelor sau lotiunilor dedicate tenului imbatranit, ridat, in concentratie de 1-2%
  • ca ingredient in prepararea produselor cosmetice in scopul regenerarii si revitalizarii tenului matur, in concentratie de 1-2%
  • ca ingredient in prepararea de masti pentru tenul imbatranit, devitalizat, 1-1,5%
  • in vaporizatoare si candele pentru a destinde atmosfera si a crea o ambianta intima, de siguranta
  • ca ingredient in parfumuri, creme, diverse cosmetice si sprayuri de corp, 2-4% 

Uleiul esential de lemn de trandafir este non toxic, non-iritant, considerat inofensiv.

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Aniba Rosaeodora, obtinut prin distilare la aburi

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu