Brand

Ulei esential de Lamaie verde (Citrus Aurantifolias), 10 ml

21,40 Lei
EO-29
+
  • Pinterest

Ulei esential de Lamaie verde (Citrus Aurantifolias), 10 ml

Uleiul esential de Lime are un miros foarte placut si numeroase intrebuintari. In cosmetica este benefic pentru ingrijirea tenului gras, in tratamente de intretinere a siluetei sau pentru ingrijirea unghiilor. In aromaterapie este apreciat pentru efectul revigorant si tonic, iar in parfumerie pentru mirosul ce imbina note citrate, dulci si amarui.

Recomandari: 

  • curatarea si ingrijirea pielii in general, a tenurilor grase sau cu tendinte acneice in particular
  • imbunatatirea conditiei pielii si ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule
  • celulita, tratamente cosmetice pentru intretinerea siluetei, circulatie limfatica si sanguina deficitara
  • intretinerea musculaturii si articulatiilor
  • ingrijirea scalpului, igiena orala
  • combaterea oboselii, a epuizarii fizice si mentale, animarea spiritului, diminuarea starilor de apatie si letargie
  • parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaleta cu aroma proaspata, ca nota de varf pentru formularea parfumurilor

Sfaturi de utilizare a uleiului esential de lime:

  • este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, compozitii pentru aromaterapie si produse de parfumerie
  • ca ingredient pentru prepararea compozitiilor cosmetice, dozaj uzual recomandat 0,5-2%
  • ca ingredient in demachiante, geluri de dus si baie, sampoane
  • ca ingredient in tonere, masti, creme, geluri, lotiuni si balsamuri
  • aplicat local, punctual pe herpes si negi, cu ajutorul unui betisor cu vata
  • inclus intr-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule si ingrijirea unghiilor
  • incorporat intr-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau in combinatie cu alte esente
  • sub forma de masaj pe coloana vertebrala sau pe plexul solar, diluat in ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos si efecte pozitive asupra spiritului
  • ca ingredient in odorizante de camera sau in sprayuri pentru parfumarea si improspatarea incaperilor
  • prin vaporizare sau difuzare aeriana pentru parfumarea ambientului si aromaterapie
  • alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

Este un ulei ce contine in mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat in cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, in afara celor care se clatesc de pe piele.

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Citrus Aurantifolias, obtinut prin extractie la rece

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu