Brand

Ulei esential de Ienupar (Juniperus Communis), 10 ml

30,80 Lei
EO-27
+
  • Pinterest

Ulei esential de Ienupar (Juniperus Communis), 10 ml

Uleiul esential de ienupar este prin excelenta un ulei puternic antiinflamator, antireumatismal si antalgic. In egala masura, uleiul esential de ienupar de Himalaya este cunoscut si pentru facilitarea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei si a retentiei de apa.

Recomandari:

  • ten acneic, gras
  • eczeme, herpes     
  • seboree capilara     
  • celulita, retentie de apa 
  • reumatism, algii reumatismale
  • nevralgii diverse     
  • menstre dureroase

Utilizare:        

  • masaje locale; se dilueaza uleiul esential de ienupar intr-un ulei vegetal         
  • bai: 5 picaturi de ulei esential de ienupar adaugat in apa de baie, diluat       
  • unguente, in combinatie cu alte uleiuri esentiale si ingrediente cosmetice specifice pentru afectiuni cutanate, osteoarticulare         
  • incorporat in produsele cosmetice de ingrijire a parului gras sau prepararea de produse cosmetice bio: sampoane, lotiuni, ape de limpezire, balsamuri pentru par gras
  • pentru dezinfectarea si parfumarea ambientului

Dozaj:

  • ten: 1-1,5%
  • corp: 1-25%
  • balsamuri, unguente: 1-5%

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Juniperus Communis, obtinut prin distilare la aburi

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu