Brand

Ulei esential de Fenicul (Foeniculum Vulgare), 10 ml

21,50 Lei
EO-16
+
  • Pinterest

Ulei esential de Fenicul (Foeniculum Vulgare), 10 ml

Denumire latina: Foeniculum Vulgare
Parti utilizate: seminte
Origine: Ucraina
Metoda de extractie: distilare la abur

Uleiul esential de fenicul este apreciat ca activ cosmetic in compozitiile anticelulitice si remodelante. Este antispasmodic, emenagog si digestiv. Se foloseste si pentru aromatizarea pastelor de dinti.

Recomandari, aplicatii:

  • celulita, retentii de apa
  • edeme, pungi sub ochi
  • tuse spastica, congestie pulmonara
  • indigestie, digestie lenta, colici abdominale
  • gingivita, halena
  • adjuvant extern in menopauza, amenoree

Cum se foloseste uleiul de fenicul:

  • dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2%
  • 2-5% diluat in ulei vegetal pentru masaje drenante
  • diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj pe abdomen in caz de amenoree, tulburari menstruale
  • ca ingredient in creme si balsamuri anticelulitice, preparate pentru remodelare corporala, slabire
  • in compozitii pentru eliminarea retentiei de apa, serumuri, creme pentru zona ochilor

Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat in trimestrul I de sarcina; contraindicat copiilor mici
  • a nu se lasa la indemana copiilor
  • uz extern

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Foeniculum Vulgare, obtinut prin distilare la aburi

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

10 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu