Brand

Ulei din seminte de rodie, presat la rece, 30 ml

38,00 Lei
AKM047
+
  • Pinterest

Ulei din seminte de rodie, presat la rece, 30 ml

Este un ulei scump si greu de obtinut – sunt necesare peste 90 kg de rodii proaspete pentru a produce doar o jumatate de kilogram de ulei din seminte.

Uleiul din seminte de rodie este extrem de bogat si hranitor, ce se remarca prin beneficiile sale cosmetice și terapeutice.

Efectele benefice ale fructului de rodie sunt recunoscute si documentate in Orient inca din cele mai vechi timpuri. Proprietatile antioxidante, anti-hipertensive si anticancerigene ale sucului de rodie nu mai sunt o noutate pentru cei preocupati de o viata sanatoasa. Insa ce face ca acest fruct sa fie si mai special, sunt calitatile extraordinare ale uleiului extras prin presarea samburilor.

Semintele de rodie contin acid pucinic, un acid gras polinesaturat (Omega 5), asemanator ca structura cu acidul linoleic. Acidul pucinic este un compus rar, cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatorii foarte puternice.

In plus fata de actiunea sa calmanta si reparatoare, uleiul din seminte de rodie stimuleaza inmultirea keratinocitelor, prin urmare este ideal ca activ incorporat in tratamentele de reparare a pielii sau parului deteriorat.

Prezenta fitosterolilor cu efecte antioxidante si de combatere a radicalilor liberi fac din acest ulei un aliat impotriva imbatranirii precoce si impotriva formarii ridurilor.

Toate aceste calitati fac din uleiul din seminte de rodie un activ cosmetic de o bogatie inegalabila.

Proprietati:

  • Calmant si antiinflamator puternic datorita continutului bogat in acid punicic
  • Antioxidant puternic, anti-radicali liberi, combate efectelor razelor UV, ale stresului si poluarii si previne formarea ridurilor
  • Activ antiage, reparator si regenerant: stimuleaza mecanismele de reparare a pielii, proliferarea keratinocitelor si ingrosarea epidermei
  • Reparator pentru parul deteriorat, varfuri uscate, despicate

Indicatii:

  • Piele iritata, piele crapata, eczeme, iritatii de barbierit
  • Pielii matura, cu linii fine si riduri
  • Piele reactiva, sensibila la roseata si iritatie
  • Arsuri solare, arsuri termice
  • Par deteriorat, uscat, tratat chimic
  • Varfuri despicate, casante

Mod de utilizarein stare pura, aplicatii locale pe zone restranse; diluat in alte uleiuri sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 1-10%

Cateva idei:

  • Seruri si creme anti-imbatranire
  • Creme pentru primele riduri
  • Creme sau seruri pentru ochi
  • Lotiuni calmante pentru piele sensibila, dupa epilarea cu ceara sau expunerea la soare, aftershave-uri
  • Ulei de masaj relaxant si calmant
  • Ulei capilar reparator
  • Serum reparator pentru par deteriorat

Ingrediente: 100% ulei din seminte de rodie (punica granatum seed oil); obtinut prin presarea la rece, din semintele fructului

30 ml

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu