Brand

Ulei din seminte de canepa, presat la rece, nerafinat, 100 ml

31,60 Lei
AKM132
+
  • Pinterest

Ulei din seminte de canepa, presat la rece, nerafinat, 100 ml

Uleiul de canepa este un ulei vegetal exceptional. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6 acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bogate in acizi grasi esentiali. 

Hidratant, regenerant si revitalizant, uleiul din seminte de canepa Akoma este util in special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. In tratamentele capilare aduce stralucire si vigoare parului.

Uleiul de canepa furnizeaza acizii grasi esentiali in mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, cu rezultate bune in tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii.

Are raport ideal de acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3, intarind astfel metabolismul celular. Uleiul de canepa are efecte anti-inflamatorii. Vitamina E se regaseste sub variantele de alpha-tocoferol si gamma-tocoferol.

De retinut: semintele utilizate la presare nu contin substante psihotrope.

Proprietati:

  • este un ulei uscat, se absoarbe rapid fara a lasa un strat gras
  • reduce pierderile de apa si protejeaza pielea de deshidratare
  • confera fermitate si suplete; permite mentinerea elasticitatii si tineretii pielii
  • actiune benefica asupra rosetii si a iritatiilor
  • antiage
  • regenerant
  • revitalizant
  • stimuleaza regenerarea tesutului cutanat
  • calmant
  • emolient exceptional
  • hraneste parul si amelioreaza lipsa de elasticitate si volum
  • are efect de netezire asupra firelor de par
  • confera stralucire parului

Recomandat pentru:

  • preventiv si curativ pentru riduri
  • piele deshidratata si uscata
  • piele matura devitalizata, obosita
  • par uscat si casant
  • par incalcit, cret, rebel

Utilizare:

  • a se include in compozitii la temperaturi cat mai scazute, in niciun caz nu se pune pe baie de aburi 
  • se recomanda adaugarea vitaminei E inainte de a-l incorpora intr-o compozitie incalzita
  • ca ingredient in compozitii cosmetice antiimbatranire si reparatoare pentru pielea mixta, normala sau uscata
  • pur sau in amestec cu uleiuri esentiale si diverse ingrediente active pentru creme de zi sau de noapte
  • ca ulei de masaj asociat cu uleiuri esentiale
  • ca ingredient in prepararea de balsamuri pentru buze uscate
  • pur ca tratament pe parul uscat, insistand la varfuri
  • ca ingredient in balsamuri pentru par
  • ca atare sau in combinatii cu diverse ingrediente pentru seruri si masti capilare

Pastrare: intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, preferabil la frigider.

Uleiul din seminte de canepa este non toxic, non iritant, non sensibilizant, pentru uz extern!

Ingrediente: ulei nerafinat de canepa (Cannabis sativa); obtinut prin presare la rece; origine: Canada

Certificari: Soil Association

100 ml

Brand: AKOMA

Producator: AKOMA SKINCARE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu