Brand

Ulei din samburi de struguri presat la rece, 50 ml

13,00 Lei
BOa-01
+
  • Pinterest

Ulei din samburi de struguri presat la rece, 50 ml

Uleiul din samburi de struguri este un ulei foarte popular pentru utilizare in cosmetica datorita consistentei sale foarte fine, usoare.

Este un ulei usor, penetrant, o sursa bogata de compusi fenolici si acid linoleic cu proprietati de regenerare si restructurare cutanata. Emolient, antioxidant si nutritiv, aduce beneficii pielii si parului deopotriva. Penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa.

Mod de utilizare in cosmetica:

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten, in special pentru cel mixt sau gras
  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • aplicat pe par, in special pe varfurile uscate, deteriorate
  • combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri de ingrijire a tenului
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de masti, creme si balsamuri de par

Ingrediente: 100% ulei natural presat la rece din samburi de struguri Vitis Vinifera

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

50 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu