Brand

Ulei de jojoba presat la rece, 50 ml

47,00 Lei
BOa-03
+
  • Pinterest

Ulei de jojoba presat la rece, 50 ml

Jojoba, un arbust cu inaltimea de 3 pana la 6 m, creste in cele mai aride zone ale lumii, in special in America Centrala si de Sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obtinut prin presarea la rece a boabelor. Planta a fost denumita si "aurul pielii" ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele.

Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni si azteci. Uleiul extras din seminte este de fapt o ceara lichida asemanatoare sebumului uman, si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.

Controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului. Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Reda stralucirea si vitalitatea pielii.

Proprietati:

  • echilibrant al secretiei de sebum
  • emolient
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • penetrant, nu lasa urme lucioase
  • non-comedogenic
  • antiinflamator
  • hranitor
  • catifelant
  • usor cicatrizant
  • calmant, reechilibrant

Recomandari:

  • ten mixt sau gras
  • piele uscata, deshidratata
  • mentinerea supletii si elasticitatii pielii
  • hidratant de buze
  • baza de machiaj
  • ulei pentru cuticule
  • balsam capilar
  • par uscat, pentru stralucire si vitalitate
  • par gras, pentru reglarea excesului de sebum capilar
  • adjuvant in eliminarea progresiva a matretii

Ingrediente: 100% ulei natural presat la rece de jojoba Simmondsia Chinensis

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

50 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu