Brand

Ulei de cocos fractionat (caprilis), baza pentru uleiuri esentiale, 50 ml

23,00 Lei
BOa-06
+
  • Pinterest

Ulei de cocos fractionat (caprilis), baza pentru uleiuri esentiale, 50 ml

Caprilis sau uleiul de cocos fractionat este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil care va ajuta la aplicarea uniforma a uleiurilor esentiale, lasand pielea neteda si moale. Este versatil, se poate include in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele.

Utilizati ca ulei purtator usor pentru aplicari topice de uleiuri esentiale cu grad terapeutic. Se dilueaza o parte ulei esential in cinci parti (sau mai mult) ulei de nuca de cocos fractionat, in functie de sensibilitatea pielii sau conform indicatiilor de pe eticheta uleiului esential. Poate fi de asemenea folosit pentru a ajuta la minimizarea reactiilor cutanate ce pot aparea la uleiurile esentiale prin aplicarea directa asupra zonei afectate. Numai pentru uz topic.

Proprietati:

  • are o textura foarte usoara si matasoasa
  • se simte extrem de placut pe piele
  • este incolor, are miros neutru si este fluid la temperatura camerei
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • imbunatateste penetrarea substantelor active in piele
  • nu astupa porii, nu formeaza un strat gras pe piele, nu este comedogen
  • lasa luciu minim pe piele, un aspect satinat

Ingrediente: Caprylic/ capric triglyceride (ulei de cocos fractionat)

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic

50 ml

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu