ÜBERWOOD

Überwood

ÜBERWOOD® este cea mai recenta reusita a familei Ewald si constituie reprezentarea conceptului de natural si naturalete pentru piele si par, intr-o interpretare noua, diferita, definita de prospetime. Care este esenta secretului? Imbinarea dintre proprietatile exceptionale ale pinului si capacitatea ÜBERWOOD® de a sublima aceste atribute in ingrediente pentru produse de ingrijire a parului moderne.

Pentru ca pinul este capabil sa ofere atat de mult

Specie cu o prezenta de peste 300 milioane de ani, pinul are un profil care il califica drept o sursa perpetua de invatare si un furnizor bogat de solutii si beneficii naturale. Miezul trunchiului de pin secreta substante remarcabil de puternice, unele dintre ele germicide, care fortifica arborele pornind din interior.

Miezul de pin

Acesta contine aproximativ 80 de substante individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi si alte substante active cu rol de suport. Studiile coroboreaza inclusiv faptul ca lemnul de pin are proprietati antibacteriene. Iar ÜBERWOOD® a reusit sa valorifice tot acest complex de proprietati pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin din produsele ÜBERWOOD® protejeaza si hranesc scalpul. Calmeaza pielea iritata si supusa stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protectie proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezida exclusiv in ceea ce are planta de oferit, fara absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin. Ce e mai bun pentru par, din ceea ce are pinul mai bun!

Natural. Ecologic. Convingator

Produsele ÜBERWOOD® definesc naturaletea despre care vorbim. Datorita ingredientelor naturale din miez de pin, germeni de orez, grau si agenti activi de suprafata din ulei de cocos, fiecare samponare devine o experienta aducatoare de placere. Lemnul, ca materie prima pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu pana la 40%, comparativ cu procesul standard, si, din acest motiv, a fost ales si ca solutie in acest sens.

Procesul de management al calitatii este unul cetificat (DIN EN ISO 9001:2008). Iar toate cosmeticele sunt realizate conform recomandarilor Good Manufacturing Practices for cosmetic products (Cosmetics – GMP).