Brand

Spray leave-in pentru par vopsit COLOR DEFENSE, 100 ml

49,00 Lei
SE013
+
  • Pinterest

Spray leave-in pentru par vopsit COLOR DEFENSE, 100 ml

COLOR DEFENSE/PAR VOPSIT - Gama creata pentru parul vopsit caruia ii ofera stralucire si ii protejeaza culoarea pe o durata mai mare de timp.

O lotiune care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, datorita proprietatilor sale antioxidante, si mentine intensitatea culorii mai mult timp.

Ingrediente principale:

• Extract biotehnologic de tomate
• Fitocomplex biotehnologic (struguri, mere, lamai si tarate de grau)
• Extract organic de goji
 Extract organic de cirese

Mod de utilizare: Pulverizati pe parul umed, apoi uscati. Nu clatiti. 

Testat dermatologic
Cruelty free si vegan
Nichel <1,0 ppm

DESPRE SENDO

Alegand forma arhaica a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite cautarea permanenta a valorilor antice, apropierea de natura si starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizeaza biotehnologia: se extrage potentialul complet al capacitatii metabolice si biologice a plantelor care se pune la dispozitia tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetica, abordarea respecta in totalitate atat plantele cat si ecosistemul. Ingredientele active se obtin din natura intr-o forma non-invaziva si nedaunatoare si se utilizeaza pentru a oferi produselor un nivel de eficienta comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente functionale biotehnologice permite obtinerea de ingrediente vegetale active de inalta calitate care respecta ecologia plantelor si au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversitatii si depasirea limitelor sistemului traditional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, in toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia impiedica nevoia de agricultura intensiva, care duce deseori la risipa de apa, o crestere a emisiei de noxe (cauzata de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorita ingredientelor active care sunt replicate in laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI SI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentreaza asupra starii de bine a pielii si o protejeaza de potentiale substante chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni si MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranti sintetici si alergeni
0% SILICONI
0% VASELINA SI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT iN ITALIA

Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Polysorbate 20, Arginine, Glycerin, Hydrolyzed Tomato Skin, Sodium PCA, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tartaric Acid, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Hydrolyzed Grape Fruit, Hydrolyzed Wheat Bran, Lycium Barbarum Fruit Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

>98% ingrediente naturale

Certificari: Cosmos Natural

100 ml

Brand: SENDO

Producator: SENDO

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu