SIMPLY MORE

SIMPLY MORE

Simply More este un brand de cosmetice diferit, care a mers cu un pas mai departe de frumusetea curata si a creat o frumusete clara. Se vorbeste transparent despre ingrediente, materii prime, efectele si originea acestora. Este un brand de cosmetice care te incurajeaza sa cumperi mai putin. Pentru binele pielii tale, dar si al planetei noastre.

Ce e diferit?
1. Opereaza in spiritul skinimalismului, ceea ce inseamna ca ofera tenului tau tot ce are nevoie folosind cantitatea minima de produse cosmetice. De aceea, produsele Simply More sunt cu adevarat eficiente pe planuri multiple – compozitiile perfect echilibrate au grija de piele in mod profund inca de la primul pas. In plus, functioneaza sinergic, adica atunci cand sunt utilizate impreuna, maximizeaza efectele asupra pielii fara a o supraincarca.

2. Simply More sunt dermocosmetice naturale create in Polonia de cei mai buni specialisti. Au supus toate produsele unor teste stricte si au confirmat ca sunt sigure pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. In formulele lor se gasesc ingrediente foarte atent alese, fara adaosuri inutile – toate de cea mai inalta calitate, certificate de Ecocert si COSMOS. Toate materiile prime sunt de origine 100% naturala, iar formulele sunt blande si fara parfum. Sute de opinii confirma ca produsele cosmetice Simply More sunt perfecte pentru pielea problematica – dermatita atopica, psoriazis, cuperoza, acnee rozacee sau androgena, si pentru tratamente (de ex. isotec).

3. Este singurul brand de cosmetice din Europa care incurajeaza sa cumparam mai putine produse cosmetice, revolutionand astfel piata produselor beauty. Pielea ta este un ecosistem perfect care are nevoie de sustinere inteleapta. Ingrijirea blanda propusa de Simply More va regla si va restabili echilibrul pielii tale. Si vei avea din nou o stralucire naturala, sanatoasa a tenului.

4. Sunt un brand de frumusete clara. Ce inseamna asta de fapt? Se concentreaza pe comunicarea transparenta de la A la Z. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mandri de retetele lor – create din materii prime de cea mai inalta calitate, 100% naturale. Cosmeticele Simply More sunt vegane, cruelty free, fara parfum si testate responsabil.

5. Opereaza in spiritul mai putin inseamna mai mult. Acest principiu se aplica nu numai cantitatii de produse si ingrediente, ci si amprentei lor generale asupra mediului. Se straduiesc sa diminueze amprenta globala de carbon. Au redus la minimum numarul de ambalaje si au renuntat la cutiile de carton. Imprima etichete pe material reciclat si cumpara ambalaje de la producatori din Polonia si Germania, reducand astfel emisiile de CO2 generate de transportul din Asia. Folosesc recipiente bazate pe un material realizat din trestie de zahar. In plus, toate ambalajele Simply More pot fi reciclate in totalitate.