Brand

SETTING Spray fixativ - 200 ml

55,00 Lei
30016
+
  • Pinterest

SETTING Spray fixativ - 200 ml

Ingrijirea parului poate fi atat de usoara – pur si simplu indreptandu-ne atentia asupra naturii si capacitatilor acesteia, un nou set de solutii a aparut, in mod organic. Produsele ÜBERWOOD definesc naturaletea despre care vorbim. Datorita ingredientelor naturale, fiecare utilizare devine o experienta aducatoare de placere.

Setting Spray-ul cu extract de miez de pin si bere ofera parului sustinere naturala, cu o doza de suplete, de elasticitate. Ingredientele active din miezul de pin au un efect calmant asupra scalpului si furnizeaza dinamism si energie parului tern.

Berea - contine vitamine, minerale si flavonoide care aduc parului si scalpului o contributie esentiala de nutrienti si ajuta la revitalizarea stralucirii si a volumului.

Miezul de pin

Acesta contine aproximativ 80 de substante individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi si alte substante active cu rol de suport. Studiile coroboreaza inclusiv faptul ca lemnul de pin are proprietati antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reusit sa valorifice tot acest complex de proprietati pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejeaza si hranesc scalpul. Calmeaza pielea iritata si supusa stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protectie proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezida exclusiv in ceea ce are planta de oferit, fara absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru par, din ceea ce are pinul mai bun!

  • Fara siliconi
  • Fara parabeni
  • Fara coloranti
  • Fara ingrediente de origine animala (vegan)
  • Certificat natural (NATRUE)
  • Cu ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai putine hidrocarburi datorita folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD 

Brand-ul german are o procedura atent gandita inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar si crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi si energie sunt reduse in mod sistematic in cadrul prelucrarii lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivati ai petrolului. Gratie management-ului sustenabil al padurilor, lemnul taiat pentru polywood nu depaseste in cantitate rata fireasca de re-crestere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de productie al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator si pentru mediul inconjurator:

  • Lemnul, ca materie prima pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu pana la 40%, comparativ cu procesul standard
  • Lemnul folosit provine din paduri gestionate in mod sustenabil
  • Ambalajul beneficiaza de proprietatile antibacteriene ale pinului

Mod de utilizare: Spray fixativ dupa uscarea parului. Sau, dupa spalare, se pulverizeaza in mod uniform pe parul uscat prin tamponarea cu prosopul. Se distribuie pe toata suprafata firelor de par cu ajutorul pieptanului. Parul se usuca si aranjeaza, apoi, ca de obicei. 

Ingrediente: Aqua, Beer, Alcohol, Sucrose, Levulinic Acid, Pinus Sylvestris Wood Extract, Glycerin, Sodium Levulinate, Parfum, Limonene, Citral

Ingrediente principale: pin, bere, vegan

Certificari: Certificare NATRUE

200 ml

Brand: ÜBERWOOD 

Producator: ÜBERWOOD

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu