Brand

Set cadou SIBERIAN GLOW FACE CARE (Masca stralucire, BB cream)

70,70 Lei
8700E
+
  • Pinterest

Set cadou SIBERIAN GLOW FACE CARE (Masca stralucire, BB cream)

Setul cadou pentru femeii Natura Siberica, conceput pentru ingrijirea tenului, intr-un ambalaj elegant, poate fi oferit cadou sau pastrat pentru rasfatul personal.

Setul cuprinde: 

Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru frumusete, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie. 

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Certificari: Cosmos Organic

75 ml / 30 ml

Brand: NATURA SIBERICA

Producator: NATURA SIBERICA

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu