Brand

Savon Noir migdale - concentrat pentru toate suprafetele - 1 litru

64,50 Lei
SAVNOIR
 
  • Pinterest

Savon Noir migdale - concentrat pentru toate suprafetele - 1 litru

Savon Noir Rampal Latour, superconcentrat si superdegresant, este un produs de curatat aproape toate tipurile de suprafete si podele!

Cu adevarat multi-functional, vine cu o multime de calitati si o eficienta unica. Indeparteaza murdaria si grasimile dar protejeaza in acelasi timp gratie uleiului de in. Reda stralucire suprafetelor, curata si protejeaza. In plus miroase foarte frumos, fiind aromat delicat cu migdale. Savon Noir lavanda poarta certificarea bio Ecocert.

Din 1 litru Savon Noir rezulta 50 litri de solutie de curatare. 
Nu lasa reziduuri toxice pe suprafetele curatate spre deosebire de alti detergenti universali.

Mod general de utilizare (pentru mai multe detalii vedeti diversele utilizari de mai jos):
Se adauga 100 ml la 5 litri de apa calda. Cantitatea se scade proportional cu litri de apa folositi.
Bland cu pielea. Non-toxic, nu necesita clatire! 
Pentru curatarea punctuala de suprafete sau obiecte, se poate folosi si nediluat.
Se aplica cateva picaturi de Savon Noir direct pe suprafata, se curata cu o carpa curata (uscata sau umeda), iar pentru luciu se sterge suprafata la final cu o carpa uscata. 

Suprafete
Curata impecabil, indeparteaza praf, murdarie sau grasimi, aduce stralucire tuturor suprafetelor din locuinta sau din afara ei: parchet*, lemn, gresie, faianta, marmura, linoleum*, suprafete din piatra, teracota sau caramida, ciment, piscine.

In bucatarie
- Blaturi de bucatarie, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta cu care curatati suprafata. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.
- Echipamente electrice (cuptor microunde, frigider, congelator espressor, filtru cafea etc.), aragaz: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe buretele sau laveta ude, spalati. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

In baie
Faianta, gresie, obiecte ceramice, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: umeziti suprafata, aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta, spalati. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

Pentru lemn
In interior sau exterior, Savon Noir curata, hraneste si protejeaza lemnul - mese, birouri, scaune, parchet, pat, noptiere, mobilier de gradina, totul cu o singura exceptie, lemnul pictat fara stratul protector din lac.
Aplicti Savon Noir nediluat pe o carpa uscata. Curatati prin frecare, ca si cand ati cerui lemnul. Nu este necesar sa clatiti.

Pentru bijuterii
Curata si reda stralucirea bijuteriilor si obiectelor din aur, argint, cupru, cu o singura exceptie - ceasurile.
Diluati 1 capac de Savon Noir intr-un vas mic cu apa fierbinte. Se introduc obiectele si se lasa cateva minute. Apoi se scot si se curata cu o carpa umeda. La final le puteti usca si lustrui cu o carpa uscata.

In gradina
Protejeaza plantele din interior sau exterior! Tine la distanta: purici, furnici, omizi, paianjeni si alte insecte. 
Diluati intr-un pulverizator 1 capac de Savon Noir in 1 litru de apa si solutia este gata! O puteti pulveriza pe frunze, muguri sau boboci, dar nu pe partile inflorite.

Si altele...
Cu Savon Noir (diluat sau nu) mai puteti curata interiorul si exteriorul masinii, pensule, unelte de lucru sau obiecte metalice.

Nota:
A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza pentru spalarea corpului. 
*pentru suprafetele marcate cu steluta precum si pentru suprafetele laminate: a se testa in prealabil pe o suprafata mica.

Ingrediente: savon sodique et potasique de lin, carbonate de potassium, glycerine, parfum, conservateur eau osmosee

Certificari: Ecocert

1 litru

Brand: RAMPAL LATOUR

Producator: RAMPAL LATOUR

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu