Brand

Sare de baie Himalaya cu tea tree si lime - Detox, 500 g

50,80 Lei
HBathS-04
+
  • Pinterest

Sare de baie Himalaya cu tea tree si lime - Detox, 500 g

NATURAL - VEGAN - ARTIZANAL

Sare de Himalaya bogata in minerale, infuzata cu ulei esential de tea tree si lime, ulei de primula si plante aromatice.

Uleiul esential de tea tree este antimicrobian, antiseptic, antiviral, balsamic, bactericid, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, imuno-stimulant si sudorific. 

Uleiul esential de lime are un miros foarte placut si numeroase intrebuintari. In cosmetica este benefic pentru ingrijirea tenului gras, in tratamente de intretinere a siluetei sau pentru ingrijirea unghiilor. In aromaterapie este apreciat pentru efectul revigorant si tonic, iar in parfumerie pentru mirosul ce imbina note citrate, dulci si amarui. 

Sarea de Himalaya este cunoscuta pentru puritatea ei si ajuta la detoxifiere, iar daca o puneti in apa de baie, stimuleaza circulatia, reduce contracturile musculare si detoxifica. Uleiurile adaugate hidrateaza si hranesc pielea, lasand-o moale si catifelata.

Cristalele de sare Himalaya reprezinta mai mult decat sodiu si clor. Sarea de Himalaya are efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Cristalul cuprinde 84 de minerale care se regasesc si in corpul uman (litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu si multe altele).

Baile cu sare de Himalaya: baia în saramura ajuta la detoxifiere, ameliorarea bolilor de piele, echilibrează pH-ului pielii, duce la vindecarea mai rapida a ranilor dupa interventii chirurgicale si amelioreaza simptomele date de reumatism, contracturile musculare etc.

Mod de utilizare: adaugati 1-3 linguri de sare in cada, pentru o baie aromata si terapeutica.

Ingrediente: Sodium Chloride, Melaleuca Alternifolia Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Oenothera Biennis Oil, Petroselinum Crispum Leaf, Thymus Mastichina Leaf, Ocimum Basilicum Leaf, Origanum Vulgare Leaf, Thymus Vulgaris Leaf, Limonene*

*uleiuri esentiale naturale

500 g

Brand: ANCIENT WISDOM

Producator: ANCIENT WISDOM

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu