SANICOT ITALY

VIVICOT BIO - NATURA ARE INTOTDEAUNA CELE MAI BUNE RASPUNSURI!

Sanicot este o companie de familie din Prato, regiune cu o bogata istorie si traditie in productia textila din Italia. Aceasta companie produce marca Vivicot care cuprinde produse de igiena intima (absorbante, tampoane, protej slip), servetele umede, scutece ecologice din bumbac 100% natural, certificate organic, 100% biodegradabile si compostabile – fara pesticide, erbicide, tratamente de albire cu clor.

Sanicot ofera garantia ca produsele sale sunt fabricate in conformitate cu reglementarile de protectie a mediului si de utilizare a materiilor prime ecologice certificate, provenite din terenuri care nu au fost tratate cu erbicide sau aditivi chimici, dar si ca produsul in urmatoarele etape nu a fost decolorat cu clor. 

Bumbacul organic, alb, imaculat si pur, nu contine OMG-uri (organisme modificate genetic), asa ca este 100% natural. Absoarbe lichidele optim, este 95% biodegradabil, asigura o protectie maxima si o mare delicatete. 

Bumbacul organic, care este materia prima folosita la fabricarea absorbantelor Vivicot, nu intra in contact cu alte chimicale sau contaminanti nici inainte, nici în timpul colectarii si depozitarii materialului sau in timpul etapelor de prelucrare. In acest fel ne asiguram ca materialul este hipoalergenic si previne orice fel de alergii, iritatii sau dermatite de contact.