Brand

Sampon SCALP CARE pentru scalp sensibil - 200 ml

55,00 Lei
30012
+
  • Pinterest

Sampon SCALP CARE pentru scalp sensibil - 200 ml

Produsele ÜBERWOOD definesc naturaletea. Datorita ingredientelor naturale din miez de pin, grau si agenti activi de suprafata din ulei de cocos, fiecare samponare devine o experienta aducatoare de placere.

Odata ce este utilizat regulat, samponul Scalp Care cu extracte de miez de pin si urzica rebalanseaza functia scalpului si reduce formarea cojilor si a matretei. Efectul bland al ingredientelor active din zahar curata cu delicatete scalp si par. In felul acesta, echilibrul de hidratare al celor doua este, de asemenea, sustinut.

Pentru scalpul sensibil se recomanda si utilizarea ÜBERWOOD Hair Tonic.

Extract de urzica contine aminoacizi, acid lactic si glicerina vegetala care ajuta la mentinerea apei la nivelul scalpului si diminuarea conditiilor de formare a matretei.

Miezul de pin

Acesta contine aproximativ 80 de substante individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi si alte substante active cu rol de suport. Studiile coroboreaza inclusiv faptul ca lemnul de pin are proprietati antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reusit sa valorifice tot acest complex de proprietati pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejeaza si hranesc scalpul. Calmeaza pielea iritata si supusa stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protectie proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezida exclusiv in ceea ce are planta de oferit, fara absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru par, din ceea ce are pinul mai bun!

  • Fara siliconi
  • Fara parabeni
  • Fara coloranti
  • Fara ingrediente de origine animala (vegan)
  • Certificat natural (NATRUE)
  • Cu ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai putine hidrocarburi datorita folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD 

Brand-ul german are o procedura atent gandita inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar si crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi si energie sunt reduse in mod sistematic in cadrul prelucrarii lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivati ai petrolului. Gratie management-ului sustenabil al padurilor, lemnul taiat pentru polywood nu depaseste in cantitate rata fireasca de re-crestere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de productie al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator si pentru mediul inconjurator:

  • Lemnul, ca materie prima pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu pana la 40%, comparativ cu procesul standard
  • Lemnul folosit provine din paduri gestionate in mod sustenabil
  • Ambalajul beneficiaza de proprietatile antibacteriene ale pinului

Mod de utilizare: Se aplica uniform, pe parul ud. Se maseaza pentru a crea spuma si se lasa sa actioneze pentru un rastimp scurt. Se clateste cu apa din abundenta. Daca este necesar, se repeta procesul.

Ingrediente: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, PCA Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Parfum, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Glycerin, Proline, Limonene, Linalool

Ingrediente principale: pin, urzica, vegan

Certificari: Certificare NATRUE

200 ml

Brand: ÜBERWOOD 

Producator: ÜBERWOOD 

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu