SALING NATURPRODUKTE

Saling Naturprodukte

Saling Naturprodukte GmbH este o mica manufactura germana unde se realizeaza produse certificate organic pe baza de lapte de oaie.

Sapunurile cremoase Saling au forme adorabile de oita (alba, neagra, galbena), inimioara sau variante clasice, imbogatite cu diverse arome si plante aromatice.

Laptele de oaie este cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte. Are in componenta sa cel mai inalt continut de grasimi, proteine, vitaminele A, B si E, cu puternic efect antioxidant, plus minerale precum calciu, fosfor, potasiu si magneziu, toate in proportie mai mare decat laptele de vaca sau capra.

Datorita calitatii sale hiper-emoliente, laptele de oaie poate ajuta in tratarea modificarilor de textura provocate de uscaciunea excesiva: piele inasprita, crapata sau cu cojite. Laptele repara si protejeaza, astfel incat aspectul de ansamblu al pielii este revitalizat si intinerit. Lanolina obtinuta pe cale naturala are la randul ei un intens efect emolient.

Cosmeticele pe baza de lapte de oaie sunt remarcabile prin caracterul lor foarte delicat. Ingredientele de inalta calitate au un pronuntat efect emolient, pentru o piele moale si matasoasa. Cosmeticele realizate din lapte de oaie produse naturale excelente pentru pielea predispusa la alergii, precum si pentru cea sensibila, uscata.