RECIPES of BABUSHKA AGAFIA

RECIPES of BABUSHKA AGAFIA

Acum cincizeci de ani am intalnit in Siberia o femeie batrana pe numele ei Agafia Yermakova care a trait toata viata in taiga. Nu era nimic sa nu stie despre plantele care cresc acolo! in copilarie, o ajuta pe bunica ei sa culeaga ierburile si le folosea ca medicamente pentru vindecarea diverselor afectiuni. Fetita a fost fascinata de povestile bunicii: unde sa caute plantele, cum sa le adune si sa le usuce si ce boli vindeca. Pentru a nu uita nimic, a inceput sa scrie toate retetele si sa deseneze plantele intr-un caiet. Cand Agafia a crescut si a devenit medic naturist a continuat sa scrie noile retete in caietul ei.

In timpul petrecut cu Agafia, ea a fost profund incantata de atitudinea noastra fata de Mama Natura si de plantele salbatice si de credinta in puterea lor de vindecare. A fost o mare onoare pentru noi sa obtinem permisiunea de a folosi retetele ei pentru fabricarea produselor cosmetice. Asa a inceput povestea liniei cosmetice „Retetele bunicii Agafia”.

Retetele din linia bunicii Agafia contin 37 de plante salbatice rare precum semintele de in, bradul siberian, Amaranth, mesteacan, rozmarin, musetel, melissa, cedru, catina Altai si multe altele. Plantele rare din Siberia contin o cantitate impresionanta de vitamine si minerale, deci sunt de neinlocuit pentru ingrijirea pielii si a parului.

Gamele TAIGA STORIES si PRODUSELE PENTRU IGIENA ORALA ale „Retetelor bunicii Agafia” sunt certificate organic de COSMOS ECOCERT si Vegan Society.