Brand

Protej slip subtire MAXI, bumbac organic, 2 picaturi, 28 buc.

22,50 Lei
01007LL
 
  • Pinterest

Protej slip subtire MAXI, bumbac organic, 2 picaturi, 28 buc.

Bumbacul pe pielea ta! Cu Protej Slip Laurella BIO Cotton, vei simti uscaciune si confort pe toata durata zilei. 

Stratul superior, care vine in contact direct cu pielea, este realizat din BioCotton, un produs patentat din bumbac organic certificat. Cu tehnologii eficiente si inovatoare care exclud cu desavarsire folosirea componentelor chimice, acest strat asigura senzatia de uscat si confort pe care o meriti.

Miezul (stratul interior) al Protej Slip Laurella BIO Cotton este realizat din pulpa naturala de celuloza, cu o capacitate mare de absorbtie.

Protej Slip MAXI Laurella BIO Cotton au forma alungita si in acelasi timp sunt subtiri, pentru a oferi libertate maxima de miscare. Stratul lor superior moale, din 100% bumbac organic, garanteaza un confort incredibil si o absorbtie eficienta, chiar si la purtare îndelungata. Cu forma lor anatomica, se adapteaza perfect corpului, facandu-le ideale pentru utilizare zilnica si pentru mici scurgeri menstruale.

Beneficiile absorbantelor intime realizate din bumbac organic sunt multiple. Acestea sunt hipoalergenice, permitand pielii sa respire si mentinand un pH neutru pentru a proteja echilibrul florei vaginale. Comparativ cu absorbantele conventionale, care contin in cea mai mare parte plastic, absorbantele din bumbac organic reduc semnificativ riscul alergiilor si iritatiilor. 

Utilizarea zilnica sau in timpul menstruatiei a produselor de igiena intima realizate din bumbac organic reduce si riscul aparitiei infectiilor bacteriene sau fungice. Aceste produse nu sunt albite cu clor, nu contin plastic si nu afecteaza flora vaginala.

Alege Protej Slip MAXI Laurella BIO Cotton pentru a experimenta confortul si prospetimea pe care numai bumbacul organic il poate oferi. Te invitam sa faci o alegere responsabila pentru igiena ta intima si pentru mediul inconjurator.

Brand: LAURELLA BIO COTTON

Producator: SILC S.p.A.

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu