Brand

Pieptene din lemn

35,00 Lei
20262
 
  • Pinterest

Pieptene din lemn

PERII SI PIEPTENI – FRUMUSETE NATURALA

Parul stralucitor, lung sau scurt, blond, brun sau roscat, reprezinta sanatate si vitalitate. Pentru a mentine parul frumos, acesta are nevoie de ingrijire adecvata. Iar asta include peria potrivita sau pieptenele potrivit.

Cel mai eficient mod de a va pieptana usor parul este folosirea periilor de par si pieptenilor din materiale naturale. Perii naturali sau din lemn sunt blanzi cu structura parului si evita deteriorarea acestuia. Manerele din lemn natural proiectate ergonomic, cum ar fi lemnul de maslin, par si fag, stau confortabil in mana.

Pieptenele de par Croll & Denecke este realizat din lemn de bambus.

Dimensiune: 18x5 cm.

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu