Brand

Piatra Ponce naturala

26,00 Lei
20236
 
  • Pinterest

Piatra Ponce naturala

INGRIJIREA PICIOARELOR

Parcurgem pana la 120.000 de kilometri in cursul vietii noastre – pentru a ajunge la o destinatie, pentru a ne relaxa mintea si pentru a ne asigura bunastarea fizica. Spre a fi siguri ca picioarele noastre ne poarta prin viata sanatosi pentru o lunga perioada de timp, trebuie sa avem grija de ele in mod regulat.

IN PAS PERFECT

Fiecare pedichiura incepe cu o baie calda la picioare. Acest lucru asigura relaxare imediata – nu numai a picioarelor – si pregateste optim unghiile pentru tratament utilizand o perie de unghii si o unghiera. Calusurile, in schimb, pot fi mai eficient indepartate atunci cand pielea este uscata, cea mai buna metoda fiind folosind pila sau piatra ponce naturala si piatra vulcanica. Masarea cu o rola de masaj face ca ingrijirea picioarelor sa fie perfecta.

Piatra Ponce se obtine din curgerile racite de lava provenite din eruptiile vulcanice. Aceste bucati de piatra se formeaza pe cale naturala. Indeparteaza eficient calozitatile. Straturile de piele ingrosata si intarita, in mod special cele din zona calcaielor, pot fi indepartate cu ajutorul pietrei Ponce.

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu