Brand

Periuta de dinti organica soft, pentru copii - VERDE

16,00 Lei
 
 • Pinterest

Periuta de dinti organica soft, pentru copii - VERDE

Biobrush realizeaza periutele de dinti din aschii si talas de lemn!

Inainte ca ciclul de productie conventional sa le considere inutile si destinate incinerarii, Biobrush preia aschiile nefolosibile de lemn si le transforma in periute de dinti – totul, cu pretul unei amprente de carbon neglijabile.

In plus, ambalajul din bioplastic si celuloza si perii din nylon pe baza de ulei de ricin au un continut 0 de substante plastifiante nocive. Iar design-ul periutei este unul minimalist, o placere pentru orice baie!

Ambalaj biodegradabil – Grass Paper

 • ambalaj din 70% carton reciclat si 30% iarba
 • consumul de apa este foarte redus pe parcursul producerii acestui tip de material
 • fibrele de iarba provin din tunderea spatiilor verzi
 • material 100% reciclabil, fabricat in Germania

Capacitatea de curatare a periutelor Biobrush

Pentru a concepe design-ul periutelor sale, Biobrush a coroborat recomandarile medicilor stomatologi, producatorilor si institutelor de cercetare.

Principala intrebare pusa de producatorul berlinez a fost: Ce inseamna design de varf si care sunt inovatiile folositoare din domeniu? Raspunsul a fost: nu este necesara reinventarea periutei de dinti.

Asadar, ce este, totusi, important la periutele de dinti?

Forma rotunjita a terminatiei perilor

 • Perii rotunjiti reusesc sa patrunda in spatiile interdentare. 
Peri cu o duritate mica in cazul periutelor de dinti pentru copii
 • O actiune de curatare superioara datorata folosirii perilor duri nu justifica traumele suferite de catre gingii, sunt de parere expertii. De aceea, acestia recomanda perii cu o duritate medie pentru adulti si mica pentru copii.
Capul de dimensiune mica spre medie
 • in felul acesta se optimizeaza dimensiunea periutei in raport cu eficienta curatarii si celor mai mici dinti.
Perii grupati in manunchiuri
 • Densitatea ridicata a manunchiurilor favorizeaza rezultatele de curatare performante. Distanta dintre peri este, de asemenea, importanta, pentru ca determina uscarea rapida a perilor, prevenind formarea bacteriilor.
Unghiul la care este inclinat capul periutei
 • Acesta permite atingerea si perierea molarilor.

Periuta Biobrush este construita in jurul acestor principii simple, dar eficiente. Potrivit expertilor, "tot restul este marketing".

Sanatate

 • Periutele folosesc emolienti naturali (acid citric) certificati ca fiind fara BPA.
 • Pentru producerea bioplasticului nu sunt folosite substante emoliente.
 • In pigmentii atent selectionati pentru colorarea periutelor nu exista metale grele.
 • Pentru peri se foloseste nylon din ulei de ricin natural. Conform opiniei exprimate de catre medici stomatologi independenti, nylon-ul este cea mai potrivita si igienica varianta de material folosibil pentru perii periutelor de dinti.
 • Periutele sunt 94% biodegradabile.

Filozofia Biobrush

Conceptul initial al gamei de periute colorate a fost acela al unei abordari holistice si sustenabile a produselor de ingrijire dentara cu un impact redus asupra mediului. S-a analizat cu meticulozitate fiecare detaliu care compune o periuta de dinti performanta: tipul si cantitatea de cerneala folosita pe ambalajul compostabil, pigmentii care coloreaza periutele dar si caracteristici care tin de forma acestora.

Biobrush, un start-up berlinez, munceste neincetat la perfectionarea si implementarea acestui concept incepand de la fondare, in 2015. Rezultatul acestui efort sustinut este o periuta care satisface toate exigentele ingrijirii stomatologice ireprosabile. Iar forma sa esentializata si cromatica vibranta o fac sa se remarce in orice baie. 

Brand: BIOBRUSH

Producator: BIOBRUSH

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu