Brand

Periuta de dinti din silicon cu protectie, pentru 1-2 ani

23,00 Lei
JJ211122
+
  • Pinterest

Periuta de dinti din silicon cu protectie, pentru 1-2 ani

Periuta de dinti din silicon 1-2 ani Jack n' Jill este ideala pentru bebelusii ai caror dinti frontali sau laterali nu au aparut inca. Perii moi din silicon sunt blanzi pe dintisorii copilului si pe gingiile lui sensibile.

Fara BPA si PVC. Protectie inclusa.

Instructiuni: Inainte de utilizare inserati protectia pe periuta de dinti. Treceti peste capul periutei de dinti protectia prin gaura situata central (este necesara o usoara presiune). Protectia va ramane exact dupa perii periutei. Spalati-va pe maini. Spalati bine periuta inainte si dupa utilizare, in special perii. Sterilizati periodic periuta in apa fiarta. Aplicati o cantitate mica de pasta de dinti naturala Jack n' Jill pe perii periutei si spalati dintii cu grija folosind miscari circulare.

Nota: Periutele siliconice de dinti Jack n' Jill sunt unice pentru ca sunt formate dintr-o singura bucata de silicon de la maner pana la peri. Periuta a fost conceputa pentru periajul dintilor si nu ca suzeta. Mestecatul ei trebuie evitat. Intelegem ca este destul de greu de evitat acest lucru cu bebelusii si de aceea recomandam supervizarea de catre un adult tot timpul. Perii se pot desprinde daca sunt mestecati, dar nu va faceti griji. Periutele de dinti siliconice Jack n' Jill sunt confectionate din silicon medical non-toxic si daca este inghitit poate trece prin sistemul digestiv fara probleme.

Pentru a fi siguri ca exercitati o presiune minima asupra dintilor bebelusului este recomandat ca parintele sa perieze dintii bebelusului/copilului cu aceasta periuta de dinti siliconica.

Inlocuiti periuta la fiecare 8 saptamani sau chiar mai devreme.
Inlocuiti periuta dupa raceala sau alta imbolnavire.
Inlocuiti daca siliconul este rupt.
Poate fi folosita doar sub supravegherea unui adult.
A nu se mesteca! Nu o folositi ca suzeta!

Periuta de dinti este realizata in intregime din silicon medical.

Brand: JACK N' JILL

Producator: JACK N' JILL

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu