Brand

Periuta de dinti din lemn de fag MEDIUM

25,00 Lei
BT-M
 
  • Pinterest

Periuta de dinti din lemn de fag MEDIUM

Periutele de dinti Georganics au un maner biodegradabil realizat din lemn de fag din Elvetia, certificat FSC. Perii nu contin BPA. Ca orice periuta de dinti utilizata corect, aceasta trebuie inlocuita la aproximativ fiecare 3 luni si, dupa folosire, aseazata in pahar astfel incat perii sa se poata usca in intervalul dintre folosiri.

Periuta de dinti cu peri de duritate medie

Aceasta periuta de dinti este realizata din lemn de fag de provenienta certificata FSC. Asta inseamna ca pentru fiecare copac taiat, un altul este plantat, iar tot materialul lemnos ramas nefolosit in urma procesului de productie este utilizat responsabil, pentru incalzirea facilitatilor de productie. Dupa folosire, periuta este transformabila in compost.

Perii, din nylon fara BPA, au duritatea optima pentru curatare si indepartarea placii si tartrului fara a avea o actiune agresiva asupra gingiilor.

Mod de utilizare: Perierea cea mai eficienta se face inclinand periuta la un unghi de 45 grade si curatand dintii cu miscari scurte, repetate ritmic, pornind dinspre gingie si periind inspre exterior. Se periaza mai intai fata dintilor, apoi interiorul si, la final, suprafata de mestecare a maselelor. Dupa folosire, periuta se aseaza, la uscat, intr-un suport special sau intr-un pahar.

Maner din lemn de fag certificat – pentru fiecare copac taiat este plantat un puiet. Peri de inalta calitate, fara BPA, made in Germany, duritate medie. Ambalata in cutie din carton transformabila in compost. Vegan & cruelty free

A se inlocui o data la 3 luni.

Ingrediente: Beechwood Handle*, Nylon Medium Bristles^, Paper Box*.

*Compostable; ^Z.T.L. Recyclable

Brand: GEORGANICS

Producator: GEORGANICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu