Brand

Periuta de dinti cu xylitol pentru prevenirea cariilor, Soft

17,00 Lei
IR03
 
  • Pinterest

Periuta de dinti cu xylitol pentru prevenirea cariilor, Soft

Periutele de dinti Irisana ofera un nou concept de igiena orala integrata. Perii speciali, realizati pe mai multe dimensiuni, sunt antibacterieni si sunt impregnati cu xylitol, pentru o igiena orala impecabila si un efect antimicrobian sustinut, chiar si in lipsa pastei de dinti.

Datorita perilor speciali, periuta de dinti Irisana indeparteaza placa, maseaza gingiile si curata spatiile dificile dintre dinti cu precizia unei periute interdentare, in timp ce xylitolul previne aparitia cariilor.

Periuta dispune de 2 tipuri de peri foarte flexibili si rezistenti, realizati pe lungimi si grosimi diferite, astfel incat sa poata indeparta simultan placa de pe dinti, de la linia gingiei si in spatiile interdentare.

Pe langa componenta antibacteriana, perii contin xylitol, obtinut din mesteacan, recunoscut ca un inhibitor al bacteriei Streptococcus mutans, cauza principala a aparitiei cariilor. Datorita materialului din care sunt realizati perii, periuta de dinti Irisana are o durata de viata de doua-trei ori mai mare decat a periutelor obisnuite.

Periutele de dinti cu xylitol Irisana sunt disponibile in 2 variante: Soft (cu peri moi) si Mediu (peri de duritate medie).

Recomandari de utilizare:

  • datorita caracteristicilor speciale, periuta curata impecabil fara sa fie nevoie sa aplicati presiune
  • periuta Irisana curata foarte bine si in lipsa pastei de dinti; totusi, pentru o senzatie de prospetime, recomandam utilizarea unei cantitati mici de pasta
  • dupa utilizare, stergeti si uscati periuta
  • inlocuiti periuta atunci cand perii sunt deteriorati vizibil
  • periutele Irisana pot fi folosite de adulti si de copiii 7+ ani

Prezentare: o bucata

Brand: IRISANA

Producator: IRISANA

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu