Brand

Periuta de dinti cu fluor pentru prevenirea cariilor, Soft

17,00 Lei
IR01
+
  • Pinterest

Periutele de dinti Irisana ofera un nou concept de igiena orala integrata. Perii speciali, realizati pe mai multe dimensiuni, sunt antibacterieni si sunt impregnati cu fluor, pentru o igiena orala impecabila si un efect antimicrobian sustinut, chiar si in lipsa pastei de dinti.

Datorita perilor speciali, periuta de dinti Irisana indeparteaza placa, maseaza gingiile si curata spatiile dificile dintre dinti cu precizia unei periute interdentare, in timp ce fluorul previne aparitia cariilor.

Periuta dispune de 2 tipuri de peri foarte flexibili si rezistenti, realizati pe lungimi si grosimi diferite, astfel incat sa poata indeparta simultan placa de pe dinti, de la linia gingiei si in spatiile interdentare.

Pe langa componenta antibacteriana, perii contin fluor, considerat indispensabil in prevenirea cariilor, actionand pentru remineralizarea si protectia dintilor. Datorita materialului din care sunt realizati perii, periuta de dinti Irisana are o durata de viata de doua-trei ori mai mare decat a periutelor obsinuite.

Periutele de dinti cu fluor Irisana sunt disponibile in 2 variante: Soft (cu peri moi) si Mediu (peri de duritate medie).

Recomandari de utilizare:

  • datorita caracteristicilor speciale, periuta curata impecabil fara sa fie nevoie sa aplicati presiune
  • periuta Irisana curata foarte bine si in lipsa pastei de dinti; totusi, pentru o senzatie de prospetime, recomandam utilizarea unei cantitati mici de pasta
  • dupa utilizare, stergeti si uscati periuta
  • inlocuiti periuta atunci cand perii sunt deteriorati vizibil
  • periutele Irisana pot fi folosite de adulti si de copiii 7+ ani

Prezentare: o bucata

Brand: IRISANA

Producator: IRISANA

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu