Brand

Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor

15,00 Lei
IR01.C
+
  • Pinterest

Periutele de dinti Irisana ofera un nou concept de igiena orala integrata. Perii speciali, realizati pe mai multe dimensiuni, sunt antibacterieni si sunt impregnati cu carbon activ, pentru o igiena orala impecabila si un efect antimicrobian sustinut, chiar si in lipsa pastei de dinti.

Datorita perilor speciali, periuta de dinti Irisana indeparteaza placa, maseaza gingiile si curata spatiile dificile dintre dinti cu precizia unei periute interdentare, in timp ce carbonul actioneaza pentru albirea dintilor si prevenirea cariilor.

Periuta dispune de 2 tipuri de peri foarte flexibili si rezistenti, realizati pe lungimi si grosimi diferite, astfel incat sa poata indeparta simultan placa de pe dinti, de la linia gingiei si in spatiile interdentare.

Pe langa componenta antibacteriana, perii contin carbon activ, pentru albirea dintilor si combaterea cariilor, efectul mentinandu-se pe toate durata de viata a periutei.

Datorita materialului din care sunt realizati perii, periuta de dinti Irisana are o durata de viata de doua-trei ori mai mare decat a periutelor obisnuite.

Recomandari de utilizare:

  • datorita caracteristicilor speciale, periuta curata impecabil fara sa fie nevoie sa aplicati presiune
  • periuta Irisana curata foarte bine si in lipsa pastei de dinti; totusi, pentru o senzatie de prospetime, recomandam utilizarea unei cantitati mici de pasta
  • dupa utilizare, stergeti si uscati periuta
  • inlocuiti periuta atunci cand perii sunt deteriorati vizibil
  • periutele Irisana pot fi folosite de adulti si de copiii 7+ ani

Prezentare: o bucata

Brand: IRISANA

Producator: IRISANA

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu