Brand

Periuta de dinti biodegradabila cu suport, Monsoon Mist (gri) Nfco

36,00 Lei
400067
 
  • Pinterest

Periuta de dinti biodegradabila cu suport, Monsoon Mist (gri) Nfco

Periuta de dinti bio Nfco este complet biodegradabila, inclusiv ambalajul. Manerul este realizat din amidon de porumb nemodificat genetic, iar perii din nylon nu contin BPA.

Beneficii periuta de dinti Nfco:

  • manerul este din amidon de porumb nemodificat genetic
  • perii sunt moi, din nylon fara BPA
  • include suport din rasina
  • este foarte usor de folosit

Mod de utilizare periuta de dinti Nfco: Foloseste presiune minima si periaza dintii cu miscari circulare. Inlocuieste periuta de dinti la 6-8 saptamani sau mai devreme, daca aceasta se deterioreaza. Inlocuieste periuta dupa o perioada de boala/raceala. Clateste bine periuta de dinti inainte si dupa utilizare. Lasa periuta intr-un loc bine ventilat, pentru a permite perilor sa se usuce complet. 

Foloseste periuta impreuna cu o pasta de dinti naturala.

Instructiuni post-folosire: Rupe capul periutei de dinti si arunca-l la gunoi intr-un mod responsabil (verifica daca exista programe de reciclare in localitatea ta, nylonul se recicleaza). Arunca restul periutei la compost. Dureaza aproximativ un an pana ce se decompune intr-o substanta cretoasa (90 de zile pentru a se descompune intr-un compost comercial). 

Felicitari! Ai facut alegerea potrivita - in orice mod ai alege sa reciclezi, poti fi sigur ca periuta ta de dinti nu va fi o povara pentru Pamant timp de mii de ani - asa cum se intampla in cazul multor periute de dinti din zilele noaste.

Caracteristici periuta de dinti Nfco:

  • Ambalaj biodegradabil 
  • Fabricat in Australia

Brand: JACK N' JILL

Producator: JACK N' JILL

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu