Brand

Perie de vase cu maner

23,00 Lei
20292
 
  • Pinterest

Perie de vase cu maner

CURAT FARA PLASTIC

Ne place sa ne inconjuram de lucruri frumoase si e valabil si pentru casele noastre. Iar daca mai sunt si utile, ne populam spatiul cu energie buna si mici bucurii.

Este cazul accesoriilor de uz casnic de la Croll & Denecke, o placere de folosit, dar si de privit.

Peria de vase cu maner ne ajuta cu succes la spalarea fara efort a vaselor. Iar cand se uzeaza peria, nu aruncati manerul, pentru ca exista rezerva care o poate inlocui imediat.

Este realizata din lemn de fag iar perii rezistenti sunt din sisal.

Dimensiune: 24x6x5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu