Brand

Perie de baie cu bulbi pentru masaj

45,00 Lei
60095
 
  • Pinterest

Perie de baie cu bulbi pentru masaj

PERII DE BAIE – ECHIPA DE VIS PERFECTA

Ritualurile zilnice de frumusete constau in produse cosmetice hranitoare, precum si in accesorii pentru corp atent selectate. Cel mai bun mod de a va vitaliza si revigora pielea este sa o rasfatati cu o perie de baie de inalta calitate.

INGREDIENTE DIN NATURA

Doar materialele selecte fac din peria de baie un accesoriu perfect pentru ingrijirea corpului. Perii naturali din par de cal si fibre vegetale, impreuna cu lemnul de calitate superioara, cum ar fi lemnul de par, nuc si maslin sau bambusul durabil, asigura o placere care stimuleaza sanatatea si frumusetea in timpul spalarii.

Peria de baie de la Croll & Denecke este prevazuta cu bulbi pentru masaj cu efect de exfoliere si anticelulitic.

- stimuleaza si revigoreaza circulatia sangvina
- imbunatateste aspectul pielii, aceasta devenind mai fina
- produs pur natural pentru masaj uscat sau sub apa
- accesoriul perfect pentru baie sau sauna

Dimensiune: 11x11x7,5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu