Brand

Pasta de dinti pudra ORANGE - 60 ml

39,00 Lei
TPD-60SO
 
  • Pinterest

Pasta de dinti pudra ORANGE - 60 ml

Pudrele Georganics pentru curatarea dintilor, naturale si non-toxice, indeparteaza petele si placa dentara. Formulele acestora, complet sigure si ultra eficiente, sunt create fara vreun ingredient sintetic, precum peroxizii sau aromele artificiale.

Pudra pentru dinti ORANGE actioneaza absorbind si indepartand petele si placa de la suprafata dintilor. Este o formula eficienta, sigura si complet naturala.

Aroma dulce si delicata a uleiului organic de portocale le face un produs ideal si pentru copii.

Aceasta nu contine peroxizi, compusi asimilabili flourului si nici arome sintetice. Ceea ce incorporeaza, in schimb, sunt carbune activ de uz farmaceutic si minerale, precum carbonatul de calciu si bicarbonatul de sodiu, de calitate adecvata consumului alimentar.

Mod de utilizare:

  • Periuta de dinti curata se cufunda usor in pudra.
  • Se periaza dintii pentru minimum 2 minute.
  • Se clateste bine.

Pudra naturala pentru curatarea dintilor este ambalata in borcanas din sticla reciclabila, cu capac din aluminiu si in cutie de carton reciclabil.

Se pastreaza intr-un loc uscat, pentru pana la 12 luni de la deschidere.

Continut 60 ml: necesarul pentru 4 saptamani / 1 persoana / utilizare de 2 ori pe zi

Amestec de pudre minerale cu efect de curatare a petelor si de albire.

Formula organica, fara fluor, SLS si glicerina, bogata in minerale, sustine remineralizarea, PETA cruelty-free, vegan, zero waste.

Ingrediente: Sodium Bicarbonate^, Calcium Carbonate ^, Diatomaceous Earth*^, Magnesium Carbonate^, Dicalcium Phosphate^, Tartaric Acid^, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^

*Organic, ^Natural

60 ml

Brand: GEORGANICS

Producator: GEORGANICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu