Brand

Pasta de dinti naturala pentru copii, cu afine organice

33,00 Lei
100013
 
  • Pinterest

Pasta de dinti naturala pentru copii, cu afine organice

Pasta dinti pentru copii fara fluor Jack n' Jill cu extract organic de afine, pentru 6+ luni.

Fara menta, poate fi folosita in timpul tratamentelor homeopate!

Pasta de dinti contine extract de galbenele organic. Galbenele sunt cunoscute pentru proprietatile lor naturale de vindecare si puternic antinflamatorii, fiind benefice pentru dinti si gingii. Extractul de Calendula Officinalis este certificat organic si biodinamic de NASSA - The National Association for Sustainable Agriculture, Australia (www.nasaa.com.au) si este preparat in mod exclusiv pentru Jack n’ Jill Kids in Adelaide Hills in sudul Australiei.

Pasta de dinti Jack n' Jill a fost cotata drept cea mai sigura pasta de dinti pentru copii din lume conform EWG's skin deep. Este 100% sigura pentru copii, mai ales ca ei au tendinta sa o inghita! Toate ambalajele sunt concepute pentru a fi atragatoare pentru copii, dar si pentru adulti, sunt reciclabile si nu contin BPA.

Nu contine: fluor, SLS, conservanti, coloranti, zahar, produse chimice, produse de origine animala, menta. Poate fi folosita de copii peste 6 luni. Poate fi folosita in timpul tratamentelor homeopate.

Pasta de dinti Jack N Jill este disponibila in 9 arome organice: banana, capsuni, afine, coacaze negre, zmeura, guma de mestecat (bubblegum), fructe de padure si frisca (berries & cream), milkshak si fara aroma. Toate aromele sunt naturale si certificate USDA organic (United States Department of Agriculture). Au grad alimentar, sunt certificate Kosher, Vegan, Gluten Free si nu contin alergeni.

Pasta de dinti Jack n’ Jill a aparut in Melbourne, Australia, fiind conceputa de un farmacist impreuna cu sotia sa. Dupa nasterea primului lor copil, au inceput sa se preocupe tot mai mult de efectele mediului asupra acestuia. Pentru ca nu doreau sa il expuna in mod gratuit unor aditivi si produse chimice, au cautat produse de igiena orala, dar au gasit prea putine care sa raspunda cerintelor lor. Astfel, au conceput ei singuri, folosindu-se de expertiza de farmacist a fondatorului, cea mai sigura pasta de dinti pentru copii.

Pe langa pasta de dinti, compania ofera si periute realizate din amidon de porumb, fiind astfel biodegradabile si reciclabile. 

Ingrediente: dioxid de siliciu, glicerina vegetala, xylitol, extract de calendula officinalis certificat organic, xanthan gum, aroma naturala certificata organic de afine, apa purificata

50 g

Brand: JACK N' JILL

Producator: JACK N' JILL

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu