Brand

Pasta de dinti mentolata cu lamaie si efect de albire – MINTER IS COMING - 75 ml

32,00 Lei
+
  • Pinterest

Pasta de dinti mentolata cu lamaie si efect de albire – MINTER IS COMING - 75 ml

Minter is Coming este o pasta de dinti certificata organic cu actiune de albire a dintilor si continut de extract de lamaie si aroma mentolata.

Dintii sunt curatati cu delicatete fiind, totodata, protejati in fata formarii cariilor, tartrului si placi dentare. Pe scurt, o cavitate bucala sanatoasa.

  • Extractul de lamaie organica contribuie cu proprietatile sale antibacteriene si de purificare, plus o actiune notabila impotriva placii dentare
  • Perlitul (de origine minerala) ajuta la albirea dintilor
  • Menta naturala potentata de un plus de mentol este eficienta in obtinerea unei respiratii ca de gheata

Mod de utilizare: O cantitate de pasta de marimea unei alune este suficienta pentru periaj. Dintii se curata cu miscari precise si viguroase vreme de cel putin 3 minute.

Nu contine: sulfati, dioxid de titaniu, triclosan, fluorina, aluminiu, PEG, parabeni sau propilen-glicol.

99,5% dintre ingrediente sunt naturale, certificate ca atare de catre Cosmebio si, chiar in formula substituirii ingredientelor daunatoare cu substante active naturale, dintii isi pastreaza sanatatea si aspectul imaculat.

Produs folosind fructe considerate necorespunzatore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, intr-un efort de limitare a risipei.

99,5% ingrediente de origine naturala

100% Made in France

Ingrediente: Hydrogenated starch hydrolisate, Hydrated Silica, Glycerin, Perlite, Citrus Lemon, Aroma (natural mint), Sodium cocoamphoacetate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Menthyl Lactate, Menthol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Aloe Vera, Raphanus Sativus Root, Citric Acid

Certificari: Ecocert si Cosmebio

75 ml

Brand: PULPE DE VIE

Producator: PULPE DE VIE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu